Tv-Serier – Historier om Konger og Dronninger.

 

Jeg ser film – tv-serier – læser bøger om kongemagten i verdenshistorien … Jeg sluger alt .. Jeg elsker at læse og se hvad der skete i en tid, hvor lov og orden lå en kongen eller dronnings hænder … Det fascinere mig ,hvor meget de kunne slippe af med … Kunne de ikke lide en person, så fik de personer halshuggede, eller lås inde for evig tid … Kunne man ikke lide den, der sad på magten, så slog man dem bare ihjel, og den næste i køen kom på magten. offentlige henrettelser måtte svare til vores splatterfilm, bortset fra vi har censur på alder, men at de dengang ikke tog hensyn til om børn, så en person blev halshuggede og alle var velkommen. En grusom tid, men også meget fascinerene, at læse om …Nå  men jeg studerer deres klæde dragter, for hold nu ferie, deres tøj var amazing ,wow jeg lever i en forkert tids alder.
Jeg kan så klart anbefale, at se disse serier … The White Queen er mor til The White Prinscess og deres tøj er til at dø for … Meget flotte kostumer, der er syet til de tv-serier.
Kender i det, man ser en film og man ved hvordan den slutter, og alligevel tuder man til sidste. Jeg ved jo de fleste dør en grusom død, men de levet et lev i overhældningens banen, med glimmer og pragt som man ikke ser i dag 🙂
2 serier, som jeg slugte her de sidste par uger er:

The White queen (2013)

The White Queen Tv-Serier

The White Queen Tv-Serier

The White Queen Tv-Serier

The White Princess (2017)

White Prinscess Tv-Serier

White Prinscess Tv-Serier

White Prinscess Tv-Serier

og en film jeg kan se om og om igen er :

Marie Antoinette (2006)

Marie Antoinette (2006) Tv-Serier

Marie Antoinette (2006) Tv-Serier

Marie Antoinette (2006) Tv-Serier

 

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

2 comments / Add your comment below

  1. så er vi to.
    Måske du kender The Tudors? Ellers gør dig selv den tjeneste at se det 🙂
    Bøger af Philippa Gregory er også fantastiske, hvis ikke du har set dem.

    Har du forøvrigt lagt mærke til det sæt All Stars der er med i scenen med alle skoene, i Marie Antoinette? 😛

  2. Kære Carina … jeg vidste jeg ikke var alene hehe …. jeg kender godt serien The Tudors og der er super god 🙂 Jeg har læst en af Philippa Gregory bøger tror jeg må læse flere af dem … ej det har jeg ikke se det med All Stars sko næste gang jeg ser filmen kikker jeg extra efter:-)

Skriv et svar