Tillykke datter … monsterkage

Så fylder du 11 år i dag 🙂
Tillykke min datter …
Kage blev ikke lige som vi drømte om
men det er kage
og det er min datter der stort set har lavet den
 jeg har bagt kagen indenunder det hele 🙂
Det var meningen, at jeg skulle bage boller
 men nu kan jeg ikke finde gæret !!!!!

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

20 comments / Add your comment below

  1. Det var da en sjov ide 🙂 Den er lidt uhyggelig, men når pigerne er så vilde med Monster High, så må det være lige sagen for dem. Min datter har også fået en monster High dukke i julegave, men jeg har ikke tænkt så langt, at man kan lave en kage med den. Og det kan man godt, som jeg kan se. Rigtig smart ide og flot udført! 🙂 Tillykke med datteren!

  2. Tillykke med Jessica. Håber hun havde en dejlig dag.
    Jeg syntes altså ikke den kage er grim, men har sin helt egen charme og det er altså bedre en det perfekte :0)

  3. Elena …. vi tænkte først på en barbie kage, men nej det ville damen ikke, det skulle være en monster high dukke så vi købte en helt ny ,som hun fik bagefter ,tror man kan laver kager af alt … mange tak 🙂

  4. Kari …. mange tak 🙂 hun havde en dejlig dag og fik gode gaver … og kage har som du skriver en charme og der findes nok kun den 🙂

Skriv et svar