Storytime del 16 #155

stor familie

Her er vi alle i 2004.

 

På min venstre side står min 3 drenge fra før og vi står med 2 fælles børn og til højer står min kærestes 3 dreng fra før mig.

Sidste kapitel af min stroytime, som blev i alt 16 dele .. der er link til dem alle.

2 Måneder efter jeg mødte min kæreste og vi nu ventede vores datter, så flyttede vi samme i min lejlighed på 3 værelser … Og i 2004 var vi 8 børn og 2 voksne i en 3 værelse lejlighed .. Vi havde 5 drenge i et værelse, og så var vi 2 voksne og 2 små børn i et andet værelse, og min store søn i stuen … og heldigvis fik vi et rækkehus i 2005, for vi var ved at gå i panik, over mangle på plads.

Vi havde alle 8 børn med os i starten, ned i rækkehuset, men efter et ½ år fik min store søn en lejlighed, og året senere flyttede min mands store søn ind hos sin morfar og farmor, og kort efter flyttede min mands næste søn hjem til sin mor … Året senere flyttede min mands mindst søn på behandlings hjem .. Så nu havde vi kun 4 børn hjemme og sidste år flyttede en af mine sønnen hjemmefra, så pt er vi 3 børn og 2 voksne og nu vi venter på, at min søn på 21 år får en lejlighed i år eller næste år … Så vi ender nok med kun at være os og 2 halv store børn snart, det bliver underligt .. men også rart 😊

Livet med så mange børn har været en udfordring gennem tiden, og vi har haft sorte perioder og vi er kommet ud på den anden side, og stadig været os. Vi gav aldrig op, for vi ville ikke have flere skildmisse børn, og vi følte at det hele var værd at kæmp for. Og nu er vi stadig sammen gennem 16 år, og vi har et godt forhold til alle børnene.

Vi er blevet lidt flere, for der er kommet hund til og et barnebarn i 2016 .. og måske flere børnebørn håber vi.

Ja, det var lidt om mit liv ..

Noget er glemt med tiden, andet har jeg valgt ikke at skriv om, da det er mere privat.

Jeg vil stadig komme med glimt fra mit liv, som jeg ikke har skrevet om endnu.

Håber du nu kender mig lidt bedre 😊

Farvel og tak for min storytime.

Del 1

Del 2

Del 3

Del 4 

Del 5 

Del 6

Del 7

Del 8

Del 9

Del 10

Del 11

Del 12

Del 13

Del 14

Del 15

 

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar