Storytime del 4 #62

I 1968 kom jeg i skole og mange af dem jeg gik i børnehave med kom jeg i klasse med, bare ikke Finn ved stadig ikke ,hvor han blev af …
Her stod Helle 6 år 1 klasse ..tror ikke der var børnehave klasse det år .. jeg var en af de yngste i klassen … jeg kan ikke huske noget fra det første år, jeg har heller ikke noget klasse billede fra 1 klasse ,så det jeg viser er fra 2 klasse …
Jeg var slet ikke klar til at komme i skole, jeg kom for sent, jeg ville ikke gå ud når det blæste !!!

Ok ,vi tager lige det med blæsten …. Jeg ved ikke hvad der lige skete der ,men jeg ved ,min mor havde det dårligt af et eller andet ,og det påvirkede mig de første 2 -3 år i skolen .. jeg kunne ikke trække vejret når det blæste … jeg var til lægen ,men lægen fandt intet (nej det er da klart når fejlen var hos min mor) livet er meget skrøbeligt ,når ens familie kun er min mor, min mormor og jeg … tror jeg tænkte meget over døden og hvad nu hvis min mor døde .. Min verden var meget lille ,i de par år og jeg var kun et barn .
I 2 klasse finder skolen ud af at den går ikke .. jeg måtte går 2 klasse om  … så jeg rykker ned … her er jeg mere i deres alder … I 1969 var der ikke noget der hed mobbe politik og der gav mange børn den gas .. jeg tror jeg blev drillede næste hver dag til skole og i skolen og hjem fra skole … jeg blev slået af andre børn og jeg hadet skolen …Min mor talte tit med skolen … jeg havde angst !!!
9 år gammel fik jeg en stedfar ,de første 2 år gik godt og det gik også godt i skolen .. jeg blev ikke drillet så meget mere .. jeg hadet stadig skolen … ville helst ikke i skole …
Jeg gjorde alt for at slippe for at komme i skole ,jeg gjorde mig våd om vinteren(jeg gik ud til vand hanen og gjorde mit tøj vådt) ,så våd at jeg måtte gå hjem for at skift tøj ,og jeg kom ikke igen den dag … Jeg havde tit ondt i maven … jeg tror ikke at dem jeg gik i klasse med ved dette …
Jeg har talt meget med min mor om dette ,og vi ved godt at jeg skulle ha gået ud af skole og kommet på en anden ,men jeg ved ikke hvorfor det ikke skete ,min mor lod bare tiden gå og skolen lod stå til  … nej min mor var ikke dum ,bare ung og uviden ..
Hjemmet … når Helle var barn efter skole tid … Jeg havde en del jeg leget med efter skole tid også dem jeg gik i klasse med … desværre gik min dårlig skole gang ud over andre … jeg var et af de børn ingen ville ha deres børn skulle lege med ,jeg talt grimt, jeg var luskede, og jeg var ond ved de andre børn der var mindre .. en rigtig lort unge … men inde i var jeg bare et såret lille barn …
Jeg leget mest med drenge ,for de kunne de vilde lege og de var ikke pivet og med drenge så var der ingen skjulte dagsorden ,som med piger der gik op i hår og tøj ,det gad jeg ikke …
Pyha det er faktisk ikke rart at skriv om, jeg bliver ked af det på min vegne ,på det barn jeg var …
3 klasse
Ses næste søndag ….Hvor det ikke bliver meget bedre i skolen …
Del 1 her
Del 2 her
Del 3 her

 

 

 

 

 

 

Written by

Skriv et svar