Storytime del 11 #111

Min lejlighed nr 3 og 23 år.

Mig !!! helt alene ej næsten for jeg har fået 2 ørkenrotter ,de var super søde (chip og chap) … en dag jeg kommer hjem ,så er de væk og det tog mig en time at finde dem i bunden af et indbyggede skab ,der sad de og kikkede 😊

Her i denne lejlighed sad jeg og kede mig ,og så var det jo godt ,at der var noget der hed 0059 og på det tidspunkt var der ikke mobil og det kostede en formue at ringe .. tit betalte jeg 2000 kr. om måneden bare på at ringe .. 0059 var et dyrt bekendtskab .. wow .. når men hold nu op nogle oplevelser ..

En dag sad der en pige og mig + nogle dreng og aftalt at mødes … Men før det ,aftalt jeg at mødes med hende jeg havde talt med en del gange …Jeg ved ikke om jeg må skrive hendes navn , men vi kalder hende Sus .. Sus var 2 år ældre end jeg og havde 2 børn … Vi faldt i hak med det sammen og vi har haft en skide sjov tid sammen i mange år …Jeg kende hende stadig 🙂

0059 var en telefon linje eller mange linjer hvor man kunne ringe ind og tale med hvem som helst døgnet rundt ..

Gennem Sus som boede i købehavn mødte vi mange forskellige mennesker ,og fester igennem … og til en af de byture møder jeg en mand ,jeg tager på sejltur med .. jeg ved ikke ret meget om ham … Men 4 uger senere finder jeg ud af jeg er gravid og jeg havde ikke tænkt det en tanke .. Andet end at denne her baby vil jeg have …

24 år gravid, alene og fastbesluttede på at være mor 😊

Så nu stopper du med at fest, ikke Helle! …ej det gjorde jeg ikke ,tror jeg var på Disko da jeg var 5 måneder henne (jeg drak ikke)  ,men da jeg var 7-8 måneder henne blev jeg indlagt ,da min livmoderhals var væk og mit barn stod fast … jeg havde som 21 årig fået et keglesnit ..jeg havde celle forandring og fik fjernet 1½ cm livmoderhals ,normalt er den er ca. 3 cm .. Så nu var den væk ,hvilke er meget naturligt når man skal føde et barn … der lå jeg i 2 måneder og fik kuller i hovedet … Jeg brugt tiden på at se tv-serier og i 1987 gik der Marco Polo tv-serie .. Jeg elsker det navn Marco ,så ud kom Marco ,en dag før termin ,en meget hård fødsels ,da han lagde sig skævt midt under fødsels og da han lå parat til at komme ud sad han fast… og jeg kunne kun åbne mig 8 cm ,da jeg havde arvæv efter mit keglesnit .. Jeg sprang og blev klippet ,men ud kom han ,en fin dreng og bagefter blev jeg syet med mange sting … Marco fik gul sol og lå i lyskasse i 2 døgn .. jeg ville så gerne hjem ..

I 1987 var reglen at skulle møde i retten ,hvis man ikke havde en barnefader og blive forhørt .. ej det var ikke slemt ,men flovt da jeg ikke vidste så meget ,at det kunne føre til en findeles af faderen .. Marco ved det godt og resten af familien ved det ,det er ikke en familie hemmelighed 😊

2 år efter jeg havde fået Marco ,fik jeg en 3 værelse lejlighed en så dejlig lejlighed … mig og Marco

Jeg havde den dreng med over alt ,for jeg mente ikke ,at et barn skulle være en for hindring i ,at gøre det jeg havde lyst til …

Nu var jeg mor en titel ,jeg har til evig tid 😊

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

3 comments / Add your comment below

  1. Kære venterpaavin … ja det var dyrt at ringe dengang 🙂 men der var ikke så meget andet at lave … og jeg er så glad for det ikke er så dyrt mere 🙂

Skriv et svar