Statist – om at være statist og se det hele bagved ..

Statist … magien går lidt væk, når man ser, hvordan en film bliver til…

Statist er sjovt og Noget af det første mine børn var med i, var nok dette Zulu Comedy Festival 2010, det er min høje datter med katte øre og i hånden går hun med sin lille bror .. De havde en fest, og ville gerne være med til mere.

Statist

Så vi fik chancen i Bølle-bob filmen, og jeg har et screenshot, hvor jeg står ved mine 2 mindste, og bagved mine tvillinge drenge … pil peger på os .. det var en fest, at være med.

statist

 

Der kunne gå ½ år, hvor vi ikke var statister, enten fordi vi ikke kunne, eller et af børne var syge .. Vi bliver kontaktet, når de kan bruge os ..

I 2014 medvirket vi som statister på Flyver i natten … med Søren Malling, han er en så god skuespiller … Jeg ligge et link til den lille kort film her

Senere det år blev vi inviteret i det kongelige teater, og så noget ballet med en meget berømt ballet danser, og jeg har så meget glemt hans navn, men vi medvirker som publikum .. En meget smuk oplevelse.

statist

Så fik min datter og jeg  en mindre rolle i Op på Halen … Det var meningen, at vi bare var statister, men vi blev spurgt og vi ville sige noget … øøhh !!! jo det kunne vi godt, så jeg siger en sætning og min datter gør noget andet, men man kan tydeligt se og høre mig, i en meget lille scene … Man kan se alle afsnit på tv2/play … Jeg kan desværre ikke vise noget, da jeg ikke betaler til det, men det er i afsnit 3 vi er på.

I 2015 var vi også statister i Antboy 3 .. vi er med i en scene hvor vi kaster tomater på Nicolas Bro som spiller skurk.

Min datter er med i Mit 50/50 liv – i afsnit 5, hvor man ser hende i en skole gård.

Og her forleden var vi med, som statister på Ditte og Louise filmen .. Jeg tager sjældent billeder, af det vi er med til, da det er lidt forbudt, men her er et lille billede, så viser jeg ikke for meget.. Jeg er vild med Ditte og Louise serien, som man kan se på dr1

statist

I 2015 var 2 af mine sønner med i en valg traller , og man ser dem bægerne på en kiste, iført soldater tøj.

statist

Ud over, at være statist så har vi siddet, som publikum til mange tv shows … Det sjove her er, at så vi ser hvad der kommer på tv ,før det bliver vist ..
Nej, vi kede os ikke, og vi glæder os til næste gang, vi skal være med, på hvad der nu viser sig i fremtiden 🙂

 

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar