Slægtsforskning – Hvem er jeg – Arv eller miljø eller DNA

Slægtsforskning.

Tager meget af min tid og jeg har kikket efter mit ophav i mange år og fundet mange som jeg deler blod og dna med … jeg har stødt på trist skæbner og jeg har følt en stor sorg, over mine forfædres skæbne . Hvis du vil slægtforske så skal du vide at det tager en krig . Men slægtsforskning bliver man afhængig af.

Jeg tror på arve-masse  .. Arven efter mine forfædre, for jeg kan se en tråd, og jeg kan se en lighed både i sind og skind.

Min historie.

Jeg tror på arve-masse .. arven efter mine forfædre, for jeg kan se en tråd, og jeg kan se en lighed, både i sind og skind.

På min fars side af familien, har jeg virkelig været udfordret, og jeg har heldigvis fået hjælp med at finde de forfædre, der har været med til at lave mig …
Der er tit historier i familier, om uægte børn og hvor vi stammer fra .. Tit er der noget om dette, men alt kan også være løgn, og bare en god historie, som intet har på sig.

Jeg har fra mange sider, fået af vide, at min far var adopteret og hans rigtigt forældre var fra Sverrig, og han havde mange søskende, og de derfor ikke kunne have ham … Et andet sted fra, har jeg hørt, at hans mor var frisør, og hans far var tysksoldat, der mødte hinanden under 2 verdenskrig i Jylland … Det er rent digt, og der er kun en sandhed – Hans mor var frisør ! og resten er digt …

Jeg fik hjælp … Og fandt min far i kirkebøger fra København, det indre by … Min farmor var frisør ,og ganske ung 20 år … Hun var voksede op hos sine adoptivforældre, ja hun var også adopteret væk som spæd, og jeg fandt så ud af ,at min oldemor altså, min farmors mor, også var adopteret væk som spæd, så i 3 generationer ligger der 3 trist skæbner … Det gør mig trist … Alle fra København og alle ugifte, ikke sammen med barnefaderen .. Trist skæbner i en tid i Kbh. hvor det var en skam at være ugift og med barn, og ingen penge hjælp … Jeg tror ikke det har været let, at give sit barn væk .

Tit gentager historien sig, min oldemor giver sit barn væk, og min farmor giver sit barn væk, og min far forlader min mor, mens jeg ligger i hendes mave, og forsvinder ud af mit liv … Min mor ønsker mig ikke .men beslutter i sidste øjeblik, at beholde mig … Jeg får fjernet (senabort) et barn som 18 årig, da det ikke er ønskede. det er en meget lang kæde af uønskede børn, og ingen af os kender til hinandens skæbner … Her træder arven ind, vores dna masse er vores skæbne … Min søn har en datter, som er meget ønskede, og tak for at bryde kæden 🙂

Jeg er slet ikke færdig, med at søge, der er så meget, at finde endnu.

På min mors side.

Min morfar er så meget ældre end min mormor .. Det har vi ikke gået så højt op i, jeg har sommetider spurgt min mor ,om min morfar havde børn før min mormor, for vi taler 20 år ældre ??? nej siger, min mor og vi har ingen familie hjemligheder, vi kender hinanden godt … En dag får jeg en mail fra min gran fætter, som  jeg fandt for 15 år siden ..

Han skriver, at min morfar havde 2 børn før min mormor !!!! hvad !! jeg ringer til min mor, efter jeg har fundet disse 2 piger i kirkebørne, og jeg kan se min morfar er udlagt som barnefader, og betaler til dem  … Min mor går næsten i chok, og derefter bliver hun og jeg sure og forundret .. Hvorfor har dette skulle være en hemmelighed !!! Det første barn er på min mormors alder, men dør som 3 årig … Den anden pige med en anden kvinde dør, som gammel i Jylland ca 1986, hende har vi kunne hilse på, men nu er det for sent … Og da min mormor og morfar er døde, for mange år siden, så kan vi ikke spørge … Hvorfor !!!

 

Jeg har 4 søskende på min fars side, og jeg har i mange år ønskede, at vi kunne være voksede op sammen … Jeg har mødt 2 af dem, og jeg kan se lighed, og jeg ved, vi har mange arveanlæg der bare passer sammen … Jeg ved, de er fremmede, men jeg følte mig hjemme i deres selvskabt ,de var ikke fremmede, og jeg ved de følte det samme.
Dette er bare en lille flig af mit slægt træ .. Der er mange grene, som jeg ikke har fundet endnu … Min slægt er mega stor, og der er mange skæbner, og de følger mig.

Slægtsforskning.

Jeg er viking, og det er jeg meget stolt af,  jeg har fået af vide, at en del af min slægt, kan føres tilbage til Gorm den gamle … wow siger jeg bare 🙂
Jeg har også fået at vide, hele mit liv at fra min mormor side, så kommer vi fra Frankrig .. det er så meget løgn … For vores lægt derfra peger på Norge …
Og i april får jeg min far til at tage en dna prøv, som kan se hvor langt vi kan komme tilbage, med dna og hvor vi  stammer fra …Jeg kan næste ikke vente … familytreedna.com
Det næste bliver så, at jeg vil gøre det samme på min mors siden, og det bliver så hendes bror der tager den test … Testen bliver bedst på mande siden …

 

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar