Serviette og limpistol og Zoey 1 år #4

 Lagkage skal der til når der er fødselsdag og især den første gang man fylder år 🙂
 Servietter fra Ikea og min elskede limpistol … jeg havde set noget på Pinterest … så jeg klippede runde cirkler ud i de pink servietter og limede dem på et 1 tal i pap nem og billigt og meget sødt.
 Her kan I se det fine 1 tal .. min datter og jeg fik helt lyst til en kjole der ligner det et tal .. så jeg har lagt hovede i blød .. vi skal da har en kjole der ligner …stolen er købt i genbrug og er super sød og en gave til mit barnebarn Zoey.
Så lavede jeg lige lidt have pynt også af servietter ala ponponer … billigt og nemt pynt …
Ses i morgen 🙂
Husk at følg min blog ,hvis du vil se mere.

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar