Ønsk dig en støvsuger i julegave #152

støvsuger glimmer stue 2018 Ønsk dig en støvsuger i julegave #152

Næste år

Sådan så det ud da jeg gik i seng 2 timer ind i 2018, og jeg havde en drøm om, at det var væk når jeg vågnet ,men 7 timer senere inde i 2018, mødte dette syn mig atter nede i min stue … “sikken en fest vi har haft her i nat”. Lidt fest, men mere bordbomber og andet glitter pynter min stue. Der har været år, hvor det har været meget værre. et år ødelagde vi en støvsuger på bare at støvsuge. Men i år juleaften 2017 fik jeg en støvsuger i julegave. Ønskede jeg mig en støvsuger? Nej, men min mand mente, at jeg ville blive glad for en støvsuger. Jeg blev glad, jeg bliver glad for alle de gaver jeg får, men det var ikke mit ønske 🙂

støvsuger glimmer stue 2018 Ønsk dig en støvsuger i julegave #152

støvsuger glimmer stue 2018 Ønsk dig en støvsuger i julegave #152

Jeg elsker før og efter billeder. Min nye støvsuger er lydsvag og suger som en drøm. Den bliver jeg glad for. Jeg er kvinde ,jeg kunne ønske mig smykker , men dem har jeg nok af , eller jeg kunne ønske mig tøj ,men det vil jeg helst selv købe.

Jeg fik creme, som jeg havde ønskede mig.

Og jeg har en hund, der mener at når vi støvsuger, så er det for dens fornøjelse og den hopper rundt og gør.

støvsuger glimmer stue 2018 Ønsk dig en støvsuger i julegave #152

Støv bliver synligt, når man spreder glimmer fra bordbomper. Afslørede og praksis. Så jeg overvejer at skyde en bordbompe af sommetider 🙂

støvsuger glimmer stue 2018 Ønsk dig en støvsuger i julegave #152

Her er så min nye ven. Tror jeg bliver glad for den 😉 selvom den ikke stod på min ønskeliste.

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar