Når man finder noget ,må man så beholde det !!!

ikea

Jeg handler tit i Ikea og bor ca 10 minutter fra et af deres varehuse ,så derfor kommer jeg der tit. I sidste uge skulle min mand så i Ikea og jeg futtede med … da vi er færdige ,og jeg sætte indkøbsvognen på plads ,så finder jeg denne bog ,efterladt og glemt . Først tror jeg det er en reklame ,men efter jeg havde kikket i den ,så er det en af deres bøger .. Jeg tager dem med hjem …

ikea

Bag i bogen er der gode ideer om løsninger til orden i ens hjem … Jeg har de seneste år begyndt ,at giv væk og det giver mere plads i hjemme, men også mere ro … Men det er super svært ,at skille sig af med ting ,de har minder og minder er svære at slippe .. så processen er lange og svær …
Men nu til mit dilemma .. har jeg taget noget ,der ikke var mit .. skulle jeg har lad den ligge ,eller afleveret den til Ikea … jeg har ikke stjålet den, den var ude af varehuset ,og sikket betalt af en anden … og en dag giver jeg den væk ,til en anden … 🙂

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar