Sense med mig , Når de andre kan, så kan jeg også #151

Kender I det.

Man er medlem af flere grupper på Facebook og her viser folk, hvad der nu er relevant for den gruppe. Jeg vil tabe mig, med det skal ikke være en kur, det skal være foreviget. For jeg skal ikke blive fed igen. Nej tak. Men jeg er med i de her 2-3 grupper med sense. Og her deler man erfaring, og mad billeder og tips. Det er da dejligt. Men de deler også billeder, hvor de har tabt sig. Det er da dejlig. Ville ønske det var mig, og når de kan jeg også.

Jeg har prøvet ALT.

For at tabe mig og jeg er da også opereret med en gastric bypass den hjælper mig, men jeg har taget på igen og det piner mig. Jeg har ikke i tankerne, at være tynd.  jeg vil bare være sund, at ha en sund krop og føle mig tilpas. Så skidt med hvad tøjstørrelse jeg havner i. Bare mig og min krop har det godt. Jeg har gennem tiden tabt flere 100 kg og taget dem på igen og tabt dem og taget dem på igen, nej jeg stammer ikke. jeg har bare elevator vægt.

Hvis skyld er det så.

Det er min egen skyld ,og jeg spiser på følelser, jeg spiser når jeg er ked af det, og når jeg er stresset.

 

Kender du sense.

Jeg kender ingen, der ikke kender sense efterhånden. Alle taler om det tror jeg, det er det nye shit og det virker siger de !! Men hvad er det .. jo spis 3 gange om dagen og spis efter spise kasser, men ellers ingen regler .. Det er da super let ikke! Det vil jeg prøve, men jeg har et problem! ej jeg har mange, men ang. mad så er jeg meget kræsen … og det er et problem .. Hvad gør jeg så, jeg må nu prøve andre mad vaner og det tager tid. Du får ingen billeder eller vægttal af mig lige nu.Ikke før jeg har tabt mig og kan vise, at det virker, men du kommer til at følge min op ture og ned ture, og mine tanker, måske jeg viser billeder af min mad. Jeg kommer ikke ud i den store videnskab, om hvad sense er,det kan du meget bedre finde her alt du skal bruge, og de er mange Facebook grupper, bare søg på sense på Facebook også fine billeder på instagram bare søg på sense.

Dette link forklare bare alt, du vil vide om sensekost.dk

sense kost mad

 

sense mad slank

 

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

3 comments / Add your comment below

Skriv et svar