Lyver du for dine/dit børn/barn … jeg gør eller gør jeg   !!!

Lyver og fordreje sandheden ..

Det startede da min første søn var lille … jeg sagde til ham, at julemanden fandtes og fortalte ham, at der kom en tandfe, der byttede en tand ud med penge, og jeg fortalte at der fandtes skovtrolde, og jeg sagde at der fandtes væsner ude i rummet, og jeg fortalt, at vi ikke spiste kylling, da min søn så meget bamse og kylling, og det ville knuse hans hjerte at vi spiste kylling. Og at GUD fandtes og man kunne tro på ham/hende, hvis man ønskede dette.

lyver

Efterfølgende løj jeg også for de 4 andre børn jeg fik …

Men var det løgn ????

Findes julemanden ??? han findes nok ikke i den form, som ham der kommer med gaver til ALLE børn juleaften, men måske findes der en julemand ,mere på det hyggelige plan, og jeg har sagt til mine 5 børn at, hvis man ikke kan modbevise at han ikke findes, så er der en chance for at han er et sted derude … Jeg kunne ikke få mig selv at sige, han ikke fandtes, for det ville måske være løgn.

Ang. tandfeen ,der måtte jeg indrømme, at det var mig der lagde penge ,og at jeg har mine børns tænder i små bokse, som jeg gemmer godt 😊

Og de der skovtrolde … De findes klart (oppe i Norge)lige som den afskyelige snemand … hvorfor ikke !!!

Min første søn glemte alt om kyllingen, da han blev større, og spiser glad kylling den dag i dag ,uden trauma 😉

Findes der andre end os i universet !!! Det er et spørgsmål om tro eller videnskab ….  og jeg tror på vi ikke er alene, det har jeg talt meget med mine børn om, og de mener at vi ikke er alene …

Og ang. GUD så kan jeg ikke afvise, at der findes en sådan en, men jeg kan heller ikke sige at der findes en.

Så måske, har jeg ikke løjet for mine børn … Jeg har måske bare omgået sandheden, eller hvad er sandheden ? … Jeg har altid tale med mine børn om ,at tro på hvad de ønsker at tro på, og at det er sundt at tvivle …

Og nej det er ikke ok at lyve …

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar