Likes Life ! Lille skærm i lommen der, hvem har fået flest likes i verden her !!

Likes for Likes

 

Faldet over denne artikel, og det fik mig godt nok til at tænke over likes .. nej, jeg slog mig ikke og ja sommetider, tænker jeg.
Det der rammer mig, er at vi poster billeder af vores ferier, og børn, og håndarbejde, og nye ting vi har købt, eller tøj, eller ja hvad som helst, og så sidder vi på venter på likes .. Får vi mange likes så er vi på toppen, og kan alt. Vi er populære og andre kan lide os. … Men hvad er vi uden likes !!! har vores ferie været dårlig, hvis vi har fået få likes, eller er vores børn ikke smukke nok når andre ikke liker dem, .. Og er vores selfie ikke gode nok … Skal vi måle vores liv ud fra likes !!!!

Nej forfanden … vi er alle lige eller er vi ?

likes for likes

Jeg får ikke mange likes og jeg er også ligeglad!!!

Til gengæld, så liker jeg heller ikke så meget, jeg ligger kommentar, og hvis jeg liker, så er det for at vise, at jeg har læst/set dens person billede eller tekst, ikke at jeg derved kunne lide det … men mere for at vise, jeg har været forbi !!

Jeg glemmer aldrig disse ting fra gamle blogger dage.

En kreablogger poster et indlæg med en ring, selve ringen er ikke hæklet, men der er toppene af ringen ..Dette indlæg fik +30 kommentar, om hvor fanstatisk den ring var … jeg var målløs, for i min optik, var den grim og lignet noget der var løgn. Men bloggerne var populær, så alle tilhængerne klapperne i deres små hænder ,var der på pletten.

Noget andet jeg heller ikke glemmer.

Sommetider startede blogger en kædeindlægs leg .. En stor blogger startede, og linker så til en anden blogger, og så kørte legen rundt, mest blandt de blogger, der var med i deres lille loge .. Den tætte ligge klan, hvor andre ikke var inviteret ind, kun dem der var store og var noget ..(jeg ved så bare ikke hvad de var berømte for ?? ) Men efter en uges tid, landet så hos en blogger, som mente hun måtte stoppe legen, for nu ikke måtte der ikke findes flere blogger, for nu måtte de jo, har været hele vejen rundt … Der sad så +100 andre blogger og kikke på, at den lille kræs stoppende en god blog leg , en leg, hvor man kunne har se eller fundet andre blogger, man ikke kendte. .. Fordi en blogger fulgt meget få blogge, eller hun bare var lidt naiv .. Jeg var ikke alene om at undre mig.

 

 

 

Drama

Jeg elsker drama, jeg har aldrig deltager i disse blogger dramaer, men kun set med og fået mig et godt grin, og hvor har mange blogger blotte dem selv, ved at være sådan over for andre .. Ja der var et hierarki blandt de store (dem der fik mange kliks og blev læst meget ) mod de mindre blogger … Hvis jeg var en stor blogger, så ville jeg da inddrag mindre blogge …

Jeg var i 3 år ejer af giveaway.dk. Jeg fulgte mange blogs som i ca 2000 aktive blogs, og jeg hentede selv deres giveaway og samlede alle de giveawas jeg kunne finde, og mange sendt mig linkes .. Jeg tror, jeg postede ca 10 indlæg hver dag gennem 3 år .. Jeg fik intet ud af dette, men jeg gik hjemme og hyggede mig med det .. Jeg fik i de 3 år kun 2 mails, hvor jeg blev svinet til, over at jeg havde taget deres giveaways … jeg havde sgu ikke taget en skid jeg havde delt deres giveaways og jeg ved, at jeg sendte meget trafik deres vej … Men op i …med dem. Det var fra 2 store blogger som følte sig mere end andre …I den tid fik jeg også mange tak fra mange 😊

Ikke alle store blogger er søde, eller jo nogle er, andre ikke, jeg har mødt en del af dem, da jeg har været til en det adventure.. Nej jeg savner det ikke …Men det var sjovt 😊

Men der er bare så meget SeMig – SoMe og #nofilter

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar