Jeg vil lave et eksperiment #80

Jeg vil i 14 dage skrive en kommentar på 10 forskellige blogge .. jeg vælger de blogge der har mange læser .. og er kendte ,men vil også ligge kommentar ,hvor jeg føler jeg har noget at bidrage med.

Jeg følger ca 200 blogs på blog Loving men jeg kikker med på andre blogge på andet netværk ..

Jeg følger ca 261 profiler på Instagram og der ser jeg også andre blogger ..

Der er 346 der følger min blog på blog Loving

Der er 295 der følger mig på instagram

Jeg har ikke en stor blog ,men nogle kikker da med 😊 tak til dem 😊

De kommentar jeg ligger vil klart være relevante for det indlæg de har skrevet.

Jeg vil så om 14 dage se om der er en forskel på besøgs tallene …

For nogle måneder siden gav jeg mig selv en udfordring ,at skrive mindst 1 indlæg hver dag og jeg er kun 1 indlæg bagud … det er noget af en udfordring ,da jeg også har et liv bag bloggen ,hvor tiden ikke står stille.

Her spreder jeg mine indlæg:

På egen blog offentligt

På egen private Facebook offentligt

På egen 2  Facebook offentligt

I 2 sy-grupper når det er relevant lukkede grupper

På min instagram offentligt

Og ved at ligge kommentar på andres blogge

Jeg har en youtube som jeg sjældent bruger ,men jeg ligger kommentar på andres YT

Men alt peger på min blog.

Hvor reklamere du for din blog ???

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

6 comments / Add your comment below

  1. Hmm, jeg reklamerer sjældent for min blog. Det arbejde ‘gider’ jeg ikke. Jeg har hverken Facebook eller Instagram konto kun til bloggen. Kh. Birgitte

  2. Spændende eksperiment 🙂

    Jeg reklamerer slet ikke for min egen blog – jeg hygger mig med, at den er mikro lille, så jeg deler den ikke engang på min Facebook 🙂

  3. Kære Birgitte … jeg har nu heller ikke en Instagram kun til min blog og min facebook er min private hvor jeg viser hvad jeg laver og dette er bare et forsøg om det virker jeg orker ikke det arbejde hver dag så jeg giver det lige 14 dage for lidt sjovt 🙂 kh Helle

  4. Kære Louise … jeg har ingen tanker om at min blog skal være kendt eller berømt dette er kun et forsøg 🙂 og så er jeg nyskerrig 🙂

  5. Hold da op, du gør meget. Og så 1 blogopslag om dagen, det lyder af meget😅 men fedt du kan.. Jeg er nybegynder og bruger min Instagram og facebook til at gøre mig bemærket. Jeg synes ikke det er den mest voldsomme trafik jeg har desværre, men det kommer nok. Glæder mig til t hører om der er sket noget. Men hvad skriver du evt. I kommentaren for at få folk ind?

  6. Kære Louise … jeg går hjemme så jeg har tiden og sommetiden laver jeg indlæg som er planlagt på tid og dato så har jeg fri de dage de selv poster sig selv 🙂 trafiken komme med tiden … jeg skriver bemærkninger til det folk nu har postede i deres indlæg så ligger jeg et link til min blog og tit ved jeg at folk klikker på link men ellers skriver jeg forskelligt til folks post og jo flere kommentar man ligger jo mere lamer man på nettet det giver trafik 🙂

Skriv et svar