Perlestrik … jeg strikker perler ind i en trøje #85

Perlestrik.

strik med perler

Jeg tror ,jeg har set lyset ang. at strikke perler ind i et strikke tøj ..

Og ja perlestrik …det er mange perler ,hvilke jeg syntes ser totalt fedt ud ,men det er smag og behag ,om man kan lide mange perler på tøjet .. For mig er det mere kunst ,end noget man kan gå med hver dag. Denne er en str 3 år og min datter har bestilt en til hende i hendes str ,men hun vil ha sølv perler på hendes trøje. .. Det tager en krig !! at strikke dem ind i og jeg kunne med fordel strikke trøjen med rundpind.

Hvad syntes du ! er du til perler.

Garnet og Perlerne er fra  Søstrene grene.

Jeg har en youtube 🙂

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

8 comments / Add your comment below

  1. Kære Cheanne … jeg aner ikke hvor mange perler jeg kommer til at bruge ,jeg har bare købt mange perler og hvis, jeg ikke har nok så køber jeg flere … jeg strikker bare der ud af 🙂

  2. Det ser så godt ud👍🏻😊 og god video du har lavet. Metoden ser nem ud.
    Men jeg tænker, hvordan får du flere perler på, når det er trukket på garnet som du strikker med? Altså hvis du ikke har nok på garnet?

  3. Kære Helen … når jeg ikke har flere perler på garnet så klipper jeg den over og så kommer jeg nye perler på garnet og strikker videre så skal jeg bare hæfte ende når jeg er færdig med trøjen 🙂 lidt lige som om man starter en nyt nøgle garn 🙂

  4. Kæer Gitte … øv jeg er ked af at det ikke ses tydliger på video … måske jeg skal filme det om en dag 🙂

  5. Den er nemt nok at se ! Du putter putter perlen med i i hver andre ret maske. De bliver super fint.

Skriv et svar