Ja jeg kan strikke !!! #81

Jeg bruger ikke strikkeopskrift …

Fordi jeg ikke fatter en fis af hvad de skriver ,så jeg udregner selv en opskrift og det har gjort i mange år .. Jeg tager udgangs punkt i et sy mønstre ,som jeg også syr efter. Det virker for mig 🙂

Og så regner jeg den ud hehe

Jeg er igang med at strikke med perler og det tager en krig og jeg har ikke prøvet at strikke med perler før .. Trøjen er til mit barnebarn ,tilpas lille i str … jeg tror det bliver i str ca 2-3 år ,hun er for tiden snart 1½ år ,så jeg har lidt tid at løbe på til at blive færdig.

Perlerne er købt i flying tiger.

Garn er fra søstrene grene og jeg har KUN 2 nøgler håber man stadig kan få flere i den farve !!! ellers er jeg på r…. !!!!

Hjælp til at strikke med perler fik jeg her fra ByKaae

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar