Hvorfor er der ingen der læser min blog !!!!!

Hvorfor !!!

Hvorfor er der ingen der læser min blog !!!!! blåbær

Hvorfor, jo Måske er min blog kedelig. Jo den er kedelig, desværre, jeg er ikke berømt eller berygtede  nok. jeg er desværre heller ikke sponseret og kan derfor ikke vise det helt nye. Er  jeg ked af dette … nej det er jeg ikke 🙂

Jeg kan se der er 10-20 læser der kikker forbi hver dag. og det er jeg så glad for .. tak derude 🙂

Men vil du have flere læser eller at nogle flere kikker forbi din blog !!!!

Et godt råd !

Kik forbi de store blogger og se hvordan de gør det .. se hvad de gør for at blive læst !

Jeg har skrevet om dette før her og her og her #selvtak

Hvorfor er der ingen der læser min blog !!!!! blomst

Bag en blog med mange læser, sidder en person der enten er aktiv i SoMe, eller berømt, eller forfatter, eller skriver i andre medier, aviser/ugeblade.  Hvis du hedder Lotte (eller andet) og er mor til 2 børn, og har en hund og et dejligt hus, og strikker i din fritid …. Ja, så er du kedelig !

Kik indad … Læs dine indlæg, du har skrevet og vær ærlig … Tror du, de indlæg du har skrevet, kan de tiltrække flere 1000 læser … Sikket ikke, for du er ikke berømt !!!

Og inden du bliver sur på mig, så træk vejret .. jeg læser mange blog indlæg, også på mindre blogge, og jeg har læst mange skønne fortællinger, og mange kloge ord på min vej .. Og desværre er de indlæg så godt gemt, at ingen læser dem .. Det er en skam … For det er kun dem, der råber højst der bliver hørt …

Hvorfor er der ingen der læser min blog !!!!! smuk blomst

3 gode råd.

Overskrift : Skriv en der fanger og som fortæller, hvad din tekst handler om.

Billeder : Fremfor alt store billeder .. Gode redigeret billeder … Vi mennesker ELSKER billeder.

Spred dit budskab : På/i facebook grupper – på Instagram – pinterest – venner og familie … “næsten”, hvor som helst.

Nyd livet du har kun et.

Hvorfor er der ingen der læser min blog !!!!! skøre Helle

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

8 comments / Add your comment below

  1. Kære Helle …. Det er ellers hyggeligt at læse blogs 🙂 og jeg ligger heller ikke så mange kommentar mere 🙂

  2. Kære Viktoria … Tak for selfie ros 🙂 og tak for du også mener at man skal kende gud eller kongen for at blive en stor blogger hehe

  3. Kære Nanna … jeg er sikke på du har flere læser end jeg har og jeg kan godt forstå at når man selv syntes at man laver gode blogindlæg og så udbliver læserne det er øv kan godt forstå dig 🙂 Du laver meget flotte kager er der ikke et sted på FB hvor du kan vise dem frem og linke tilbage til din blog ! har du en profil på pinterest ?

  4. Jeg deler mine kager på forskellige grupper på facebook og har også en side med glutenfri opskrifter hvor jeg linker til opskrifterne på bloggen, men savner stadig besøgende. Jeg bruger også pinterest 🙂

  5. jeg læste et sted at man kunne få en del trafik fra pinterest ved at de billeder der er ens egne kunne link tilbage til ens blog ..de billeder du ligger op på pinterest som er dine egne når man trykke på dem havner man så på din blog ?

Skriv et svar