Hvem skal man skrive til – Sine Læser eller Google !!!!

 

Der er masser af hjælp at hent ,når man vil starte en blog ,eller hvis man er kørt død med sin blog ,eller man vil et skridt videre med sin blog.

Opskriften er mange – Skriv over 300 ord det elsker Google – Store flotte billeder ,skriv gerne tekst ved billede – Fangende overskrift – Et budskab – Ha en rød tråd gennem alle dine indlæg – Vær personlig – Ja der er mange ting man kan gøre ,for at få en god blog. Alle disse ting elsker google !!!

Men skriver vi til google eller vores læser !!!

Jeg kan godt skrive et indlæg der score top ved seo ,og som google elsker … men jeg tror mine læser vil finde det kedeligt …. Jeg er ordblind – Ord flyder ikke bare ud af mig (kun når jeg taler) jeg kan godt skrive personligt (vil bare ikke del alt) jeg elsker billeder ,især store flotte billeder ,når jeg lander på en indlæg ,det fanger mig. Men hvis jeg så ser en tekst på 2-3 meter ( lidt overdrevet) og skriften ser lille ud og emnet bare ikke er mig ,ja så smutter jeg … Jeg skal fanges på billeder og overskrift og en tekst der ikke er for lang ….

Hvad fanger dig ved en blog ?

påflug

Jeg mener helt klart ,at vi alle skal skrive til vores læser 🙂

Hjælp at hente ;

https://blogguides.dk/

https://www.facebook.com/groups/197277817579155/?multi_permalinks=223643711609232%2C223639764942960&notif_id=1531642074318965&notif_t=group_activity

https://erikback.com/

Google er din ven søg på “blog hjælp” så finder du meget mere hjælp.

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar