Hate !!! Jeg er så træt af HATE på nettet !!! Bianco – Hate This Video

Hate med Hate på.

Jeg ser meget YouTube og jeg læser mange blogs og jeg er på Facebook og jeg er på instagram.

Alle de steder ser jeg så meget hate … grimme kommentar mest fra små børn, børn mellem 7 og 13 år små børn som ikke brudt sidde på nettet og slet ikke skrive så grimt …

Hvor er deres forældre !!!

Her hos os spiller og færdes alle vores børn på nettet og vi har 8 børn .. ok mange er flyttet hjemme fra men da de var små sad vi alle sammen i stuen med ingen sad alene på deres værelser før de mindst var over 16 år det var en enstemmig mening mellem og min mand på den måde havde vi kontrol over deres virke på nettet .. desuden styre min mand vores internet og kan se alt hvad der foregår .. vi ønskede ikke at vores børn skulle komme ud i noget så som grimme mennesker på nettet eller at de selv lavet noget lort med andre .. vi har nu kun 2 under 18 år resten er voksne og ja de har lavet lort på nettet men vi har været hurtigt ude efter dem så det ikke udviklet sig grimt …

Så jeg håber ikke, at mine børn har sidde og skrevet så grimt om/til andre, og hvis jeg ser det, så slår jeg hårdt ned på dette.. Jeg taler tit med de 2 under 18 år ,om deres færden på nettet…

Men nu sidder jeg, og læser andres børns kommentar på nettet ..

Eks.

Ludder

Hoe

Na

Hæng dig selv

Du er tyk

Du er grim

Gid du ikke var født

Jeg slår dig ihjel

Du er ikke god nok

Du er dum

Skrid med dig

Skyd dig selv

Du er lort

Gid du var død

Og sikket meget mere ….

Er vi virkelig der, hvor vi kan svine hinanden til på den måde ,og tænker de på, hvordan det bliver modtaget ..Ved mange bliver ked af det ,rigtig ked af det …

Det værste er ,at jeg også ser kommentar fra voksne mennesker, der skriver så grimt, at jeg krøller tæer og undre mig og bliver vred … Jeg har også fået grimme kommentar ,og ja det gør ondt, men jeg sletter dem og ignorer dem ,og så tænker jeg ikke mere over dette men jeg er et vokset menneske og ikke så følsom som børn , … Men taler vi så grimt til hinanden, ude i det virkelige liv .. ja nogle gør, men ikke i den målestok ,som på nettet.

Jeg hader hate …

Jeg er ikke betalt af Bianco for at skrive om dette….

Vimeo

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar