Friday snik/snak med Helle #109

 

 

 

 

 

 

 

Så blev det sgu fredag igen!!!

Og hvad har jeg læse i løbet af ugen ..

Det der “også mig” eller “metoo” jeg forstår det ikke helt … eller jo det er noget med ,at en har overtrådt en græsse ,som er krænkende og så er det oppe i tiden at skrive #metoo så der vælter #metoo ud af skabet og især dem der er kendte og semi kendte .. så nu er det hot at skrive #metoo .. selvom nogle nok har oplevet et klap bag i og ikke har kunne sige nej eller stikke en flad …

Jeg elsker sladder …

Hvem gøre ikke det !!! så jeg lytter til “det-vi-taler-om” på Radio 24syv … så behøver jeg ikke købe sladder blade …

Så er der en ting jeg undre mig over!!!

At ALT sker i november og december … der er så mange arrangementer og der er et hav af ting man skal huske på og det hele kulminer i juleaften og ugen efter nytårsaften … bom!!!!  ja jeg er næsten død 1 januar .. Og så kommer januar og februar ,hvor der ikke sker en fis ,andet end det er koldt og det eneste lyspunkt er ,at det bliver lyser om morgen og det snart er forår 🙂

Kender I det !!!

En serie man følger med i slutter og så sidder man der og skal vente på næste season … det er næste ikke til at holde ud!!! det er “Stranger things” serien jeg lige her taler om .. så  spændende ,at jeg næsten ikke har tid til mine børn hehe

Min første søn og hans datter ..

Man skal ikke samligne ,men lidt ligner de hinanden .. og hende mange sjove ansigter er bare guld vær at kikke på 🙂

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar