Et liv uden en far !!

 

Er det en menneske ret ,at have både en mor og en far !!

Min søn.

Hvis vi går nogle årtier tilbage, så var det en skam at få et barn uden for ægteskab … sådan har det ikke altid været, går vi nogle 100 til 200 år tilbage i tiden, så var det ikke en så stor skam ,og hvis den mand man boede sammen med ikke var fader til ens børn, så var det ikke så slemt.

Jeg fatter ikke ,at børn kan være en skam uanset ,hvordan de bliver til …

Det har ikke været en skam i en del år nu, at få et barn med eller uden mand … omkring 1970 hørte jeg første gang om kvinder der købte sig til en barn på kliniker ,på lovligvis ved egen betaling … der var stor debat, og i dag er der næste ingen, der ser skævt til dette mere …

Jeg ved ikke ,hvem der er far til mit første barn ,og det er ingen hemmelighed .. min søns far står som ukendt .. nej det sket ikke på en klinik … det var et  ”one night Stand” som blev til et barn.

Da jeg i en alder af 24 år, stod med den positiv graviditet prøve, gik det 1000 tanker gennem mig …

Skulle jeg få en abort.

Jeg havde ingen kæreste og jeg havde kun min mor og et par veninder … min verden var meget lille på det tidspunkt ..

Var jeg klar til at blive mor og ALENE mor.

Mit barn ville aldrig møde sin far.

Og jeg bar på et barn med gener jeg ikke kendte ..

Var jeg tavlig at byde et barn et liv uden far ..

Var jeg egoist …

Jeg vidste jeg skulle i retten og sige at der ingen fader var det skulle man i 1987 tror det er anderledes nu.

Men en ting vidste jeg at jeg ville blive den bedste mor for mit barn og jeg ville gå gennem ild og vand for mit barn.

Jeg har dårlig samvittighed mod mit barn .. for jeg har frataget hans ret til en far.

Jeg ved jo godt med min fornuft ,at mange børn vokser op uden en mor eller far ,og at de funger fint bare der er en omsorgs person omkring dem.

Så min søns første mange år havde han kun mig og min mor og han fik så meget kærlighed.

Jeg har aldrig kendt min far .. jeg ved ,hvem han er … så den arv førte jeg videre … men min søn har fået en datter og bor sammen med sit barns mor … han har brudt arven 😊

Hvordan er min søn så … han er meget udadvendt .. han taler med gud og hver mand .. han kan begår sig alle vejen … han er rar og omsomsfuld … han lever et fornuftigt liv … og han har aldrig sagt, at han har savnet en far.

Jeg er så lykkelig over at jeg valgt at få min søn.

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar