Dejligt at passe barnebarn …. Men !!!!

Det hele kommer tilbage, tiden som jeg husker det ..tiden da  mine egne børn var små …. jeg får intet lavet, ud over at passe barn og lave mad, se tegnefilm (jeg er træt at børntv) lege, og sig nej hele tiden … hun prøver grænser af ,og vil være med til det hele ,og vil selv … det er helt ,som det skal være og jeg husker det tydeligt med mine egne børn … men hold da ferie, jeg bliver træt …jeg sover ,når hun sover … så jeg kan være frisk når hun er vågen. Hun er dejlig og jeg glæder mig ,til hun bliver større og vi kan mere sammen.
Jeg passede hende i en lille uges tid ,og vi hyggede os.

 

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

4 comments / Add your comment below

  1. Kære Helle. Hvor er det dejlig befriende at du er ærlig om bagsiden ved små børnebørn. Tak. Kh Birgitte

  2. Heldigvis kan du jo aflevere hende tilbage når du ikke “gider” mere 🙂 Dejligt at i trods alt hyggede og selvfølgelig bliver det lettere med tiden …. men så kommer der nok flere små til 🙂

  3. Kære Birgitte …dejligt med en bagside … for når man får børnebørn er man blevet meget ældre og mere træt 🙂 jeg læser og høre kun at det er dejligt med børnebørn og det er det også de dejlige og jeg elsker at ha hende men jeg bliver så træt om aften … 🙂

  4. Kære Nanna … jeg nyder at jeg kan aflever hende og hun ikke er mit “ansvar” jeg skal kun forkæle hende og hygge ikke opdrage hehe

Skriv et svar