30 dec. 2017 Mit sidste blogindlæg … #150

clickbait overskrift

Bait er engelsk for lokkemad eller agn. Clickbait er lokkemad, som får dig til at klikke, når du er på nettet.  En Clickbait-artikel er den artikel, som åbner, når du bider på – og klikker.

  • 2015 og 2016 var nogle lorte år …
  • Men det vil jeg ikke bruge tid på …
I dag er det min fødelsedag …

Dem har jeg haft mange af … så denne her dag er ikke noget jeg går så højt op i 🙂 Hurra for mig hehe

Jeg er glad for at være blevet en del af momster bloggerne og ser frem til næste år … 🙂

Da jeg satte mig for at blogge hver dag tænkt jeg ikke at det var svært ..ikke at lave indlæg men mere at finde på noget at skrive hver dag … det har trukket tænder ud til tider og jeg har vredet min hjerne til tider men jeg har nu lavet 150 indlæg i træk og jeg holder ud til jeg har lavet 365 indlæg … efter det år tror jeg ikke jeg vil lave indlæg hver dag måske hver anden dag …

Tak for at du læste med hos mig og jeg håber du vil følge mig det kommende år 🙂

ses næste år ..

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

4 comments / Add your comment below

Skriv et svar