22 dec. 2017 Friday snik/snak med Helle #144

 

 

Min første tanke er “ej en drinks at syltetøjs glas” ikke at “sikken en flot drinks” ..

 Så tænker jeg om det er billiger at købe 12 glas syltetøjs glas for man kan få dem i mange designs og end at købe 12 glas i Ikea … men så tænker eg set er meget syltetøj vi skal spise og vi er ikke de store spiser af syltetøj så det vil tag mange år at bare at få 5 glas … men igen så er det mad spile at smide syltetøj ud bare for at få 12 glas … tror faktisk at de i prisleje koster det sammen om man køber syltetøj eller glas i Ikea … men igen så tænker jeg stadig syltetøjs glas uanset hvor flot og godt det ser ud. 

Så smid ikke dine glas ud uanset om der har været syltetøj i eller kartofler eller rødheder eller asier eller sennep … for der er mange muligheder i disse glas … men det vidste du sikket for hvis du er en af dem der fan af pinterest … 

(fundet på nettet)

Nytårsforsæt

Alder: Alle
Materialer: Små stykker papir, bånd og syltetøjsglas

Sådan gør I:
Hele familien skriver et nytårsforsæt på et stykke papir. Hvis man ikke kan skrive, kan man tegne det. Fx: Jeg skal lære at cykle eller lære at lave hovedspring. Put alle sedlerne i glasset, og luk det. Året efter åbner man glasset og skifter sedlerne ud med nye forsætter.

Og sådan kunne jeg blive ved,men jeg skal videre med alle de ting der er,når det er juleaften om 2 dage 🙂

ps. tryk på billederne så finder du ejer manden 🙂

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar