Vægttab -Jeg har tabt mig :-) #162

Jeg kan ikke sense !!!!

Vægttab OG Jeg kan ikke spise efter den kost plan, som passer min GB.

Så hvad gøre jeg så ???

Jeg blander kortene,  og finder min helt egen kost vej til vægttab.

Har jeg tabt mig. JA JA …

1.7 kg i denne uge.

Så sammenlagt fra sidste uge giver det et vægttab på 4,1 kg på 14 dage … det er så dejligt 😊

Jeg kæmper videre ..

De første 14 dage var mareridt .. jeg havde kvalme – følte sult hele tiden – var træt – ked af det – havde mad forvirring, vidste ikke hvad jeg skulle spise, eller ikke spise – savnet slik – gik sulten i seng.

Men nu her 14 dage efter går det meget bedre .. jeg spiser sundt og jeg er mæt ..

Jeg drikker ikke til min mad, jeg drikker før og efter … Hvorfor jeg ikke drikker til maden, det er fordi ellers skyller man maden ned, og så kan du spise meget mere, og det tager længer tid, før du mærker, at du er mæt, derfor drikker jeg ikke til maden ..

Jeg drikker kun vand, en sjældent gang et glas skummetmælk.

Ang. dette indlæg, hvor jeg sidder som mega stor, det er et billede FØR min gb og så stor er jeg ikke nu…

Jeg har nogle mål … Jeg skal under 100 kg (ja jeg er kommet over 100 kg) og det sker snart jubii…

Jeg skal kunne lukke denne jakke.

Jeg viser også lige hvad jeg spiser.

mad

2 comments / Add your comment below

  1. Rigtig flot gået og ser frem til at du skriver “sådan så er vi under og vil nok fortsætte lidt endnu” selvom det nok kan være en lidt svær opgave du er gået i gang med, så klarer du selvfølgelig den

  2. Hej Henrik …. Mange tak 🙂 jeg ser også frem til at kunne lavet et indlæg der hedder under 100 kg og jeg opgiver ikke … og jeg klare den for det skal jeg eller ville det være nedtur når jeg nu har lavet et indlæg om at jeg er godt igang 🙂

Skriv et svar