Gastig bypass … Jeg skal tabe mig del1 #161

Når jeg læser mine dagbøger fra før og efter gastig bypass så er jeg blevet top motiveret til at komme ned i vægt. Det er i den grad skræmmende at læse det der skete den gang.

Jeg har ikke været tyk/stor hele mit liv.

Tror det hele startede da jeg ventede min første søn. jeg var ensom ked af det, ja så begyndte jeg at spise for 2 eller flere, jeg blev overspiser.Som helt ung havde jeg anoreksi og var meget tynd. Var jeg glad .. nej jeg var ked. Men jeg så godt ud.

Efter min først søn fødsel og 3-4 år frem blev jeg bare større og større … og en dag fik jeg nok .. jeg tabte mig, men tog det hele på igen, da jeg skulle ha mine tvillinger … efter dem tabte jeg mig ned til 68 kg. Der var jeg et par år, indtil jeg skulle have min datter, tog en del kg på ikke vildt meget, men helt galt gik det året efter, da jeg ventede min søn, mit sidste barn .. Jeg kom helt op på 167 kg. VILDT .. Min krop skreg, mit hjerte havde det dårligt … jeg havde det meget dårligt .. så kun en gastig bypass som sidste udvej .. Og denne gastig bypass blev næsten min død. Jeg var vitterligt død få minutter på operationsbordet. Alle mine organer satte ud mens de prøvet at fix det hele.

Jeg fortrød min gastig bypass og er stadig ikke glad for den.

Jeg lever med den, da jeg ikke kan lave det om. Den funger stadig efter formålet, da jeg ikke kan ovre spise, og jeg er hurtig mæt. Og det skal jeg nu ha vende til min fordel…. Jeg skammer mig over at jeg ikke er slank, når nu jeg har været en gastig bypass igennem .. Jo jeg har tabt mig efter det første år efter gastig bypass jeg kom helt ned på 76 kg som må siges at være tæt på at være det jeg skal veje, jeg er 170 cm så jeg skal veje mellem 65 kg og 72 kg.  Men tog meget på igen, ikke helt op til 167 kg … Og nu skal det være .. Min krop siger stop, og jeg skylder min mor, mine børn, mit barnebarn, at jeg her meget længe på denne jord.

27-01-09 fik jeg min gastig bypass.

Den gik godt, sagde de, men 14 dage efter blev jeg så syg, at jeg troede jeg skulle dø.  Jeg havde haft der dårligt efter operationen, men jeg troede, det skulle være sådan …

Jeg røg akut ind og blev CT-skannet og undersøgt og de kunne se den var gal. Så jeg røg på operations bordet og lå næste for døden, fik jeg af vide bagefter ..

Der var gået hul på mine tarme og alle mine organer havde sat ud ..De måtte nærmest støvsuge mig og sy mig samme på kryds og tværs inde i og endte ud med et 30 ca. langt snit på maven et ar som nu er et minde. Bagefter lå jeg 10 dag med 5 slanger ud fra maven og med sonde + extra blod.

Lægen sagde, at det var lige på vippen at jeg ikke var her mere … Så ja jeg har fortrudt min gastig bypass.Det tog mig ½ år før jeg kom oven på. Jeg har det godt i dag og jeg er rast eller er jeg ?   Jeg SKAL tage en del vitaminer hver dag ellers bliver jeg syg og det ved jeg, for jeg havde sløse for en del år siden, spist ikke min vitaminer og fik det mega dårligt og havde blodmangel og mangel på jern og D og B12.  Så der fik jeg er lærestreg, jeg skal spise mine piller.

Her sidder jeg med min mor i 2008, normalt har jeg samme størrelser som min mor. Det andet billede er mig som 40 årig.

gastig bypass

gastig bypass

 

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar