Sense : Alt er tilladt – Intet er forbudt #157

 

sense

Sense En kur der dur.

Sense …Alt er tilladt – Intet er forbudt

Er det en kur, eller en livsstil, eller kostomlægning , jeg håber på det sidste.

Jeg følger 3 grupper på Facebook, som alle drejer sig om sense og sommetider får jeg lyst til at lave popkorn, når jeg læser hvad folk skriver ..det er top underholde og sommetider krummer jeg tæer. Mange giver gode råd er søde og fornuftig, men så er der dem der ikke er så søde (pænt sagt)
Jeg har set de her videoer som Suzy Wengel ophavskvinde har lavet, de er ganske gode og de fortæller grundprincippet i sense, og det er ikke svært at følge.

Eller det vil sige, jeg har svært ved det, for det er meget grønt og jeg spiser ikke grønt … Eller jo det gør jeg, bare ikke så meget, som sense anbefaler … Så jeg har her i starten valgt kun, at lave 1 sense måltid, ikke at mine andre måltider så er usunde, de er bare ikke sense modellen.
For mange regler og besværligt kost og mærkelige ting jeg skal købe og putte i maden, er for mig alt for besværligt og så hopper jeg fra … Så nu vil jeg gøre det let … kun et sense måltid om dagen.

Ting jeg ikke spiser og drikker :

slik – sodavand – hvidt brød – chips – øl – vin – kager.

Når det så er sagt, så bruger jeg en “pyt knap” for livet skal ikke blive surt, så hvis jeg spiser en kage eller slik, så vil jeg nyde det og ikke slå mig selv oven i hoved med, at det var forbudt .. Så er det den ene gang og så op på hesten igen.
Jeg har i mange år være fedt forskrækket .. Men i sense SKAL man ha fedt ellers fungere det ikke, kroppen skal ha fedt , men bare i begrænset mængder.
Jeg elsker, at jeg kan spise det jeg kan lide, og at jeg ikke skal spise noget jeg ikke kan lide, det ville aldrig holde (jeg er super kræsen).

Gratis glæder.

Jeg har læse lidt, hvad Suzy Wengel skriver i sine bøger, og set hendes videoer, og hun nævner ikke, eller jeg har ikke hørt det, eller læst det, at der er visse ting, man ikke skal spise og drikke, for det er vel sund fornuft, hvilke fødevare man ikke kan tabe sig af .. Men der bliver nævnt er, hvad man skal spise med sund fornuft, og alt er tilladt, men med måde og mindre mængder. Det er er sundfornuft.
Hvis det virker, og alle mennesker taber sig af det og det er sundt …
Skulle alle mennesker så ikke ha tilgang til dette ..

Jeg har ikke råd til at købe alle de bøger, alternativ er at låne dem på biblioteket, eller låne dem af venner eller købe dem brugt.
Jeg ved, der er vægt konsulenter der hjælper .. Men det koster en formue … Mange vil ikke ha råd til dette, heller ikke jeg.
Jeg ved, også der er foredrag, og jeg ved mange har haft glæd af dette, og jeg ved også at, det er super gode foredrag. Men det har jeg ikke råd til …

 

 

Så jeg suger alt det til mig, der er gratis og håber jeg får det vigtigste med.

sese

2 comments / Add your comment below

  1. Jeg er også lige startet på sense. Har skrevet lidt om min start på bloggen og deler også billeder af nogle af mine måltider på min Instagram 🙂
    Held og lykke med vægttabet til dig!

  2. Kære Thea … Ja der er mange der er startede på sense og håber det lykkes dig at tabe dig på den sunde måde 🙂

Skriv et svar