Sense med mig, Har du altid været fed ! #156

Sense med mig, Har du altid været fed

 

Næ ! jeg vejet 2800 g da jeg blev født og var slank som barn.

Jeg var slank, helt op til jeg blev ca. 18 år. Så tog jeg lidt på og tabte det igen, blev først fed da jeg blev gravid med min første søn, og tabte mig ikke meget derefter.
Jeg spiser på følelser, så jeg kan ikke tabe mig, når jeg er ked af det, eller er stressede … Eller, jo jeg kan godt tabe mig, men jeg spiser forkert og for meget. Når jeg spiser rigtigt og sundt, så taber jeg mig.

 

Har jeg tabt mig !!!

Ja , det har jeg men det er nok mest væske det er det som regl i starten men tabt er tabt uanset hvad det er.

Tabt … 2,4 kg

 

Hvordan har min uge været !

jeg syntes det er svært, at spise anderledes. Det tager tid, at komme ind i andre vaner, især også når de andre i huset ikke spiser helt det samme som mig. .. Jeg spiser det sammen som dem, men jeg spiser mindre og med mere grønt .. Desuden er det mig der laver mad.

jeg gør, hvad jeg kan for at leve efter sense . Men jeg kender mig selv, alt for mange regler, og stort besvær så hopper jeg fra, men jeg har lovet mig selv, at jeg ikke hopper fra denne gang, at jeg prøver det bedste jeg kan.

På de mange gode Facebook sider man kan være medlem af kan man få så mange gode råd og støtte så hvis du overvejer sense og du er på Facebook så bliv medlem af de grupper.

I går så jeg en der skrev, at hun syntes, det var meget svært at komme i gang med sense, og fastholde sig på sense. Jeg har det på samme måde, så så jeg et råd hun fik, som jeg tog til mig ..

Rådet var: Start med at få styr på et måltid i sense modellen, og når det er kørt ind, så tager man et andet måltid, og får styr på dette … Det råd kunne jeg godt bruge, så tak for det 🙂

Hvad der falder let for nogle, kan være svært for andre.

 

 

 

Sense med mig, Har du altid været fed

 

Sense del 1 

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar