6 dec. 2017 Onsdags Kærlighed #128

Du kender det godt ,der er nogle blogge ,man går og venter indlæg fra !!!!

 

denkreativesky tror mange kender den blog eller på Instagram .. Hun laver de fineste ting … min datter skal konfirmeres til april og så ville jeg pynte på med denne skønne blomster kæde med lys i ..

 

 

 

 

smilerynker denne blog må du bare kende … jeg har fulgt Lisbeth og hendes blog i mange år … Elsker hendes blog og det hun skriver og hendes billeder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fie Laursen …… Pigen alle elsker at hade … Pigen der har så mange jern i ilde, at hun ikke selv kan følge med …. bitch over alle bitch …. Drama queen …. en pige der gerne vil frem i livet … ja jeg ved det ,men jeg følger hende, for jeg tror ,hun en dag bliver til noget …

 

 

Skriv et svar