Friday snik/snak med Helle #116

Black friday eller den sorte død … jeg er ikke fan af den dag

Nej jeg køber ikke noget den dag ud over mælk og brød 🙂

Jeg kan ikke gennemskur helt om jeg nu spare mange penge ,og om jeg mangler noget ,eller om det kun er et shoppe gen ,der går grassat på en Black friday !!!

Ud over at tælle ned til man skal føde ,så er december nok den måneden ,hvor vi tæller ned på 1000 forskellige måder … Vi tænder lys ,skraber låger, åbner låger, ser afsnit på tv og tæller ned, kalender pakker, allevegne tæller vi ned til den 24 december – 25 i nogle lande. og her slutter det ikke ,vi tæller også ned nytårsaften … og så starter vi et nyt år ,hvor vi kan starte på en frisk … slankekure – motion – osv … slankekure virker ikke … aaahhh tænker du ,ok de virker ,men de holder ikke ,du tager det hele på igen … Det der virker er kostomlægning og daglig motion og viljestyrke … men det kommer jeg ind på til januar ,da jeg vil prøve at tabe mig på en måde jeg ikke har prøvet før …og jeg har prøvet mange måder.

Nu må du ha en skøn fredag hvad du end bruger den på 🙂

Skriv et svar