Er det største i verden at føde et barn !!! #115

Jeg sidder og ser Call the Midwife og sikken en masse skæbner ,man ser i hver afsnit ..

En super dejlig serie og skøn tids alder det foregår i. Jeg er FAN

Personligt ,syntes jeg at der ikke er noget større på denne jord ,end at få et barn ,det kan være som at føde eller adopter et barn … men gennem tiden har mange kvinder måtte gå gennem helvet for disse børn …

Tænk at det kan være en skam at få et barn ,noget så naturligt … tror ikke at dyr har noget der hedder skam over at føre liv videre …det er kun os mennesker der onde ,ej ikke alle men det er liv vi taler om og ingen børn skal være en skam eller uønskede …

Mit hjerte bløde for alle de kvinder der har måtte give sit barn fra sig ,fordi det ikke lige passer ind i de rammer andre mener ..For jeg tror ,at en mor til hver en tid ønsker sit barn …

2 comments / Add your comment below

  1. Åhhhh det er den bedste serie at se når man er (nybagt) mor. Jeg så den de første uger af Livs liv. Fuld af hormoner og med tårer i øjnene. Og baby i favnen/på babsen…

  2. Kære Thea … ja det er en serie der får tårene frem kan godt forstille mig ,hvis man har et lille barn at den rammer 🙂

Skriv et svar