Min skumle fortid som sælger #113

Man skal huske ,at læse regler igennem i de grupper man er medlem af på Facebook ,for det kan ende helt galt.

Jeg var medlem af en strikke gruppe på Facebook og i går delt jeg et billede at min perle strik trøje og linke til min blog og en time senere var mit indlæg slettet og jeg var smidt ud og blokeret … wow … og meldt til politiet ,ej joke 😊

Hvad skete der lige der!!!

Jeg kunne ikke se regler for gruppen ,da jeg var blokeret .. og jeg kunne heller ikke se hvem jeg skulle skrive til ,og høre hvad der lige var sket .. Jeg skrev til et medlem og bad om navne … jeg fik et navn … en af mine Facebook venner sendte mig reglerne og navne på dem der styre gruppen … så gik jeg igang med at skrive … jeg nævne ingen navne … men jeg skrev til tante lilla … hun skrev tilbage at jeg solgt smykker og balletdukker !!! Hvad ej jeg sælger ikke noget fra min blog skrev jeg tilbage … derefter blev jeg beskyldt for at jeg ikke måtte reklamer for designe som ikke var mit og at der var reklame på min blog !! … ej hvad fanden sker der … jeg gik ind på min blog og kikkede efter om jeg solgt noget …

I 2013 havde jeg lavet nogle øreringe og ville sælge dem, hvilke jeg ikke har gjort og jeg havde glemt alt om de 2 indlæg ,da de ikke var relevante mere ellers er der intet reklame på min blog .. og det der ligger på den er mit eget design og noget jeg selv har lavet … og desuden skrev tante lilla ,at de ikke havde tid til at se og tjekke alle +52000 medlemmer .. nnnååå men en eller anden havde være ind på min blog og kikke mange indlæg igennem helt ned til 2013 ,så lidt tid have hun da …

Så skriver jeg til tante brun … hun vil finde ud ,hvad der er sket .. og jeg venter mange timer !!! i mellem tiden sletter jeg teksten på de indlæg ,hvor de mente jeg solgte ,ikke fordi de siger det ,men fordi de indlæg ikke er relevante mere …

Tante lilla og tante brun siger begge at det ikke er dem der har slette mig og blokeret mig ,så er der kun tante blå tilbage ,hende skriver jeg til ,men får ikke svar tilbage … jeg tror tante blå ville egne sig i KGB eller CIA for hun har brugt tiden til at gennem travle min blog ,og mener at det er en salgs blog og reklame blog …

 Jesus Christ !!!!

Jeg undre mig ,over mennesker der formoder noget og ikke spøger ,når man nu alligevel har tid til at kikke ting igennem .. men efter et par timer ,så får jeg en besked ,at min blokering er ophævet og at jeg er velkomne tilbage i gruppen … og nu har de skrevet i deres lange regels liste ,at der ikke må linkes til blogge og andre fb sider ..

Det er 3 skrappe tanter ,men igen det er deres gruppe ,deres regler og hvis man er uenig ,så kan man jo gå ..hvad kan jeg så lære af dette … at min fortid indhenter mig 😉hehe

Jeg talt med min veninde om dette og vi fik en godt grin over min fortid som sælger haha

 

Skriv et svar