Skal jeg bare lade som ingenting #106

En dag går jorden under !

 

Det er jeg 100% sikker på for det læser jeg hver dag i avisen eller ser for mange film hvor jorderne er gået neden om og hjem …

Men er det rigtigt og hvornår sker det … bliver jeg bekymret JA .. for jeg er mor og jeg tænker på mine børns fremtid … men nogle dage tvivler jeg på om de har en fremtid … OG en dag så er jeg væk og kan ikke hjælpe dem mere ,så står de der med en jord som går under … “går under” tænker jeg ,hvor går den under !!!! Tror mere den bliver gold og tom for alt .. Tørlagt ,tom for dyr … Planter forsvinder ,ingen ilt … Sygdomme vi aldrig har set tidligere … Men hvornår sker det .. om 50 år eller 100 år eller lige nu ,vi ser det bare ikke !!!!

Hvad kan jeg gøre !!!

Hvem forurener mest .. tøj branchen – industrien – biler – jeg ved det ikke og mange forsker i dette og kommer med mange teorier og hvem kan jeg stole på !!! 

Jeg vil rigtigt meget gerne gøre noget ,men jeg ene menneske ,kan ikke gøre en forskel alene ,hvis 7,3 milliarder mennesker ikke hjælper til … Jeg er hjælpeløs lige her , men jeg vil så gerne hjælpe mine børn og deres børn .. Alle børn der er vores fremtid … Det er en håbløs kamp og jeg er skræmt!! … Og den lykkes kun ,hvis alle gøre noget !!!

Fakta :

Jordens befolkning vokser med en tredjedel de næste 35 år, forventer FN.

* Verden rummer i dag 7,3 milliarder mennesker. Tallet vil i 2030 være vokset til 8,5 milliarder, i 2050 runder det 9,7 milliarder. I år 2100 er der anslået 11,2 milliarder mennesker på planeten.

* En stor del af befolkningsvæksten frem mod 2050 vil ske i Afrika og i allerede befolkningstunge stater som USA, Indonesien og Pakistan.

* Omkring 2022 bliver Indien det mest folkerige land i verden, mens Kina ryger ned på andenpladsen.

* I 2050 bliver USA overhalet af Nigeria, hvad angår befolkningstal. Nigeria vil da være verdens tredjestørste land, målt i mennesker.

* Af de 10 mest folkerige lande i verden i dag ligger ét i Afrika (Nigeria), fem i Asien (Bangladesh, Indien, Indonesien, Kina og Pakistan), to i Latinamerika (Brasilien og Mexico), ét i Nordamerika (USA) og ét i Europa (Rusland).

* I 2050 vurderes seks lande at have over 300 millioner indbyggere: Indien, Indonesien, Kina, Nigeria, Pakistan og USA.

Kilde: FN-rapporten “World Population Prospects: The 2015 Revision”

2 comments / Add your comment below

  1. En dag brænder Solen ud og ja, så er det slut med Jorden, men det kan selvfølgelig være, at menneskeheden har udslettet Jordens liv længe inden det sker.

    Som individ er det svært at ændre noget, men er man sammen med mange andre i en stor organisation, der kæmper for at skåne vores miljø mod forurening og diverse andre menneskeskabte katastrofer, så kan man gøre noget. Det gælder om at se de små ting man KAN gøre.

  2. Kære Lisa … jeg gør mange små ting som jeg håber betyder noget i den lange ende og sammen står vi stærkeste … tror desværre vi er vær langt før solen brænder ud .. men måske vi en dag bliver kloger jeg kan håbe 🙂

Skriv et svar