Storytime del 10 #104

18 år og gravid ,kæresten var gået og jeg købte graviditet bukser og startet på EFG-skole ..

Tiden stod ikke stille ,selvom livet gik op og ned …

Jeg fik en god veninde på den skole ,som hev mig med i byen .. ja gravid og 18 år og stadig fest og farver … Hun havde en bror og han blev min kæreste (selvom jeg ventede barn med en anden) Han var flot , høj ,mørkt hår , bodybuilder og håret sad som det skulle ,og pænt tøj … men han var en røv og ikke godt for mig … jeg fik en godkendt abort og tabte mig vildt bagefter .. men det varet kun kort så var mit forhold til bodybuilder slut …

Jeg havde ikke boet hjemme siden jeg var 16 år ,og nu flytte jeg hjem i et par måneder og så flyttede jeg derefter i egen lejlighed i Værebro ved København – Bagsværd.

Helle 19 år og ja det er min konfirmations kjole og skjorte jeg har på og jeg har den stadig .

Hvis jeg ikke havde venner eller fjender ,så fik jeg det her i Værebro … jeg boede i Værebro i 5 år ,først i en 1 værelse og derefter i en 3 værelse  ..

Nemt at få venner når man var pige og så pæn ud , men det skabte så også et grimt rygte for jeg gik sammen med mange unge mænd og så bliver man stemplet, selvom der ikke var noget imellem mig og dem.

20 år og gravid igen ,men jeg vidste ikke hvem fadderen var ,så jeg fik en abort på nul komme 5 .. Efter dette traf jeg .. vi kalder ham “tyven” han stjal med arme og ben ,og jeg så bare på ,forelskede og forundret ..

Jeg deltog ikke i dette ,men jeg var medskyldig … og han og resten af banden blev snuppede og jeg blev hevet med i dette …

Tyven og jeg havde nu fået en 3 værelse lejlighed og hund … Hunden var så dejlig ,men tyven var meget hård ved den, så den begyndte at snappe … en dag kom tyven hjem og sagde at han havde mødt en pige i toget, som han nu ville være kæreste med … What !!!! som om jeg troede på det og det var da heller ikke sandt ,det var min veninde han var faldet for ..

Og så var det slut ..

Han ville ha lejligheden til ham og hende og jeg sagde nej ,så lejligheden blev opsagt og han gik amok og smadret alt i lejligheden ,og da mit navn stod på lejekontrakten så hæfte jeg for de 20.000 kr han havde smadret.

Han var sindssyge.

Jeg tog min hund og flyttede hjem igen efter 5 år og måtte aflive hunden ,da den snappede ud efter andre mennesker.

23 år og boede hjemme igen .. mareridt !!! og især da kaptajn Haddock var fuld og gal hver dag.

Men 9 måneder senere fik jeg en lejlighed .. en dejlig 2 værelse i Bagsværd.

Og så fortsætter festen ,men nye venner og eventyr.

Dette er selfie billeder  tager af mig selv … i ca 1980/81 og det er super svært at tag og bagefter skulle jeg så vente dage på at se de billeder så så lignet noget der var løgn og de kunne ikke tages om og jeg tog ikke 100 vis som man gør i dag.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar