Billeder fra en glemt tid … Friday snik/snak med Helle #102

Hvor mange af os kikker på billeder vi har taget år tilbage!

Billeder … Og her tænker jeg dem vi har fremkaldt i papir udgaver ..

Kender I det, man er på ferie eller på udflugt, og ser et sødt ergen eller en hjort, eller et smukt bjerg, eller en sjov bil og man filmer løs … Så får dem fremkaldt, og mindes, men ser vi på dem år senere ??? Jeg gøre ikke, og det er super uinteressant, at se på en hund eller bænk, jeg tog billeder af for 20 år siden …

For ikke at tale om fest billeder, med fulde folk og man kender ikke halvdele af dem 10 år senere.

billeder

Så nu skal der sorters, og kun gemme dem, der kunne interesser andre, for en dag er jeg har ikke mere, og så vil de tilbage blivende undre sig over de billeder, og måske smide dem ud ..

 

Jeg har taget 300 + billeder at min første søn og mange af dem er sløret eller virkelige dårlige, og her taler jeg om papir billeder, fremkaldte billeder og min søn er 30 år og hvis jeg kender ham ret, så vil han sige ”smid lortet ud” han gider ikke kikke på billeder (men jeg smider ikke alle ud) jeg vil sortere i dem for 300 + er lidt i overkanten … men kan man får for mange billeder af ens børn ??? ja man kan …

Billeder og atter billeder siden fotoapparater blev opfundet, har vi tager billeder i massevis.

Jeg har en masse billeder, jeg har taget gennem min ungdom .. og nu har jeg besluttede at de skal smides ud, ikke alle, med nogle af de billeder med mennesker jeg ikke kender mere og ikke kommer til at møde mere, der er billeder af fester ferier udflugter, som er så kedelige at ingen gider ser på dem…

Billeder

De ligger og samler støv ..

Så nu vil jeg smide ud, og kun gemme dem, der er interessant for min efterlevende, og husk at skrive bag billederne, hvem der er hvem, og dato ..

Det var så de billeder i papirudgaver.

Så er der dem, jeg har på min computer, og her taler vi om 1000+ igen mange af min børn, og lige her er det svært at slette, for det er jo mine børn, da de var små … Men igen de gider ikke se, 20 billeder af dem selv der er ens, for jeg er en der klikker løs, for at få det bedste billeder …

Så kom mobilen med kamera, og nu er der billeder over alt, af alle fra hele verden, og pludselig blev verden meget lille, for på de socialmedier, kan vi se billeder af mennesker fra alle steder på kloden …

Billeder

Helle 10 år (mig 1971) har siddet og taget billeder af tvet med ABBA .. nu må de bare ud …

2 comments / Add your comment below

  1. Det er svært at sortere og smide billeder ud, synes jeg. Jeg føler, at jeg smider mit liv ud 🙂
    Fantastiske billeder du har taget af ABBA. Jeg var selv en stor fan af ABBA, da jeg var barn og teenager.

  2. Kære Lisa …. Jeg har læst et sted at Indianer mente at hvis der blev taget et billede af dem så sad sjælen i det billede .. mon de har ret ,for det er meget svært smide billeder ud 🙂 Og ABBA dem elskede jeg så meget og jeg kan stadig lytte tideres musik af og til 🙂

Skriv et svar