OnsdagsKærlighed #93

Så blev det onsdag og hvem har jeg stalket i denne uge 🙂

Nemesisbabe Hende har jeg fulgt fra lige da hun startede med at blogge. En ung pige der virkelig har sin egen stil ,det fasciner mig meget ,at man tør være speciale .. En blog jeg følger med glæde og som gør mig glad ,måske fordi den er så problems fri og inspirerene.

 

 

 

 

 

 

IrinaTheDiva … Hende har jeg også fulgt fra hun startet. Det er nok mest for at blive underholdt og så er hun gude smuk ..Så her får man lidt glam og glimmer 🙂

 

 

 

 

 

 

LittleHugeLove … jeg har familie i Australien og lige nu bor denne familie der og så har jeg også fulgt Jeanette fra hun startet på at blogge og har været så heldig, at hilse på hende personligt … Elsker bare dette billede fra hendes blog.

 

4 comments / Add your comment below

  1. Tre gode blogs, som jeg også følger:-)
    Blogs er meget inspirerende og jeg følger med glæder rigtig mange af jer:-)
    Rigtig god november til du og familien.

  2. Kære Tina …. ja det er 3 gode blogs 🙂 og det er altid dejligt at høre andre læser med på de forskellige blogs … mange tak og en god november til dig og din familie 🙂

  3. Tak for en god gang onsdagskærlighed <3 Jeg har også læst med hos dig i laaaang tid. Kan slet ikke huske hvor lang tid. Jeg får desværre ikke læst helt så mange blogs som jeg plejer mens vi er i Australien. Dagene går for hurtigt og detaljen at vi ikke har wifi gør også en del. Men et par aftener om ugen, når de andre er gået i seng, sidder jeg og scoller godt igennem alt hvad jeg kan komme til. Det er nu lidt hyggeligt.
    Tak for dig!

  4. Kære Jeanette …. Selv tak for dig 🙂 og jeg syntes det er vildt at du er down under .. jeg har 3 kusine + deres mange børn dernede ,så jeg læser gladelig med hos dig 🙂

Skriv et svar