Jeg har set lyset “clickbait” få flere læser #88

Sådan kan du “måske” få mange læser til din blog.

Ej… jeg lover ikke noget ,men hvad er det der virker for at få mange læser eller klik på en blog.

Din blog skal se indbyde ud og være let at maurer rundt  i .

Du skal ligge dig fast i et emne såsom blomster,børne,mad,mode,indretning,krea,rejser,….osv der er mange emner.

Du skal kunne skriv godt og helst uden stave fejl.

Når du har fundet dit ”hoved” emne ,så skal du skrive om dette så dine læser bliver nysgerrige og vil læse mere … du skal udgive et indlæg mindst 2-4 gange om ugen og her kan du så skrive om andre emner også.

Billeder er vigtige og helse lyse og klare billeder og store … de fleste mennesker elsker at se billeder. Og bruge dine egne billeder der passer på det du skriver om.

Husk ”tags” i dine indlæg ,som passer på det du skriver i dit indlæg og husk en overskrift der fanger.

Overskrift …

mange bruger clickbait og det virker … der er clickbait der lyver ,man snyder folk ind på sin blog … ”jeg har brækkede begge arme og ben” … nej det har jeg ikke ,jeg har slået min lille tå ,men du så overskriften og klikket ind. Eller ”var lige ved at dø”.. nej eller jo jeg grinet så meget at jeg følte jeg var ved at dø …

Jeg kan personligt ikke lide de overskrifter BT – Extrabladet og stort set alle aviser bruger falske overskrifter. Mange store blogger bruger det, youtuber bruger det … og det virker for vi er nysgerrige af natur ,men vi kan også få for meget clickbait ,så vi ikke gider læse med mere .

Så brug clickbait der er sande ,som dette … ”det var lige ved at gå galt” og i indlæg skriver du om ,hvor det var lige ved at gå galt …

Grupper.

Hvis du skriver om graviditet så er der mange grupper ,som skriver om dette så er det derinde man ligger et link til sin blog og er aktiv i de gruppe ..

Det sammen gælder små børn eller teen børn eller noget helt andet ,der er grupper i alle emner.

De store blogger har en fordel … tit er de kendte for et eller andet og de har reklame og sponser der forkæler dem i hoved og r.. med ting og penge … De har tit skrevet en bog eller lavet en sang eller en parfume eller en tøj kollektion … eller med virker i tv eller radioen eller på YouTube.

De blogger får klik.

Overskrift der fanger:

Har du prøvet det !

Av det gjorde ondt !

Det sagde han bare ikke !

Så skete der en ulykke !

Det skulle jeg aldrig ha gjort !

Verdens bedste (kager-boller-brød) !

Gi din blog tid …

Vi skal lige finde den og google skal lige finde den 😊 og du skal ud og gøre et fodarbejde ,hvis du vil blive set.

Se på højre side af min blog ,der kan du se de sidste indlæg for 14 dage og længer ned kan du se billeder af noget ,jeg har syet “klik” på billederne og du kommer ind til de indlæg ,det er bare en af de måde ,man kan vise ældre indlæg.

Og tak for du læste med 😊

Hvad er clickbait !

Skriv et svar