forældremøder #45

Når jeg en dag ikke har skole børn mere så har jeg :
Været til ca. 100+ skole/forældremøder
Været til ca. 100+ skolehjemsamtaler med børn
Og + de mange samtaler i vuggestuer – børnehaver – sfoer – klubber 
Jeg har været til skole forældremøde her til aften og jeg kan mærke at det er lidt kedeligt og jeg snart er fyldt op af møder … der er stort set ikke sket så meget på 20 år der tales om det samme som for 15 år siden … intet nyt der … men jeg syntes jeg har pligt til at møde op og få et indblik i mit barns liv uden for hjemmet … 
Jeg har 5 børn og de sidst 2 går i 7 og 8 klasse … så det får snart en ende 🙂
Det har til tider været en udfordring, at ha børn tæt på hinanden i klasserne, da skolen kan finde på at ligge møder samme tid ,på samme dag og når de ikke går i samme klasse så er det svært at være begge steder … 

Ses i morgen og nat min seng kalder 🙂
Her er et billede af min gamle skole ,som desværre er revet ned .. jeg ved ikke hvem det er på billede ,tror det er et meget gamle billede fra før min skole tid ..

Skriv et svar