Lev Minimalistisk #18

Hvad er minimalistisk !!!

Jeg googlet lige : Noget om digter – maler – forfatter og ikke mindst om at leve med mindst muligt ,såsom møbler – tøj – ting og sager – aftaler – mad – leve stil … osv….
Det handler om at begrænse sig , kun ha det der nødvendigt … svært JA !!!
Samle – samle -samle …. gemme – gemme … hvorfor !!!

Nå ,men jeg er igang med at ryde ud – smide ud – give væk … jeg vil LEVE minimalistisk og min mand er med på ideen .. hvilke gør det lidt letter … for tænk hvis ens partner er samler og du er minimalistisk .. gys !!!

Det tager tid ,det god ondt,det vækker minder,det er svært,det sætter tanker igang, … men det bliver letter på mange måder .. tror mig 🙂 jeg kan mærke det, når noget bliver forlader mit hjem .

Hvor meget har vi brug for:
Tøj – hvor meget tøj skal vi eje … jeg ved det ikke ! tror ikke det er så meget ,som vi har i vores skabe !!
Køkken ting/maskiner.   begræns det smid det ud ,du ikke har haft i dine hænder længe så behøver du det ikke.
Møbler – reelt behøver vi kun en stol og et bord ,,, men jeg tænker sofa – tv – spise bord – stole – sofa bord – reol til bøger –>( bøger er støv samler og fylder ,så mit råd ,lån dine bøger på bibliotek  og kun ej de bøger som står dit hjerte nært)
Skønhed. begræns sæbe og kosmitik ladvær med at saml til bunke.. smid det ud du ikke bruger ,kosmitik kan blive for gammelt …
Kælder … så kunne man ha tendens  til at fylde den op med det man ikke bruger … STOP .. hvis du ikke har haft brugt det de sidste 5-10 år ,så kommer du ikke til at bruge det …så tøm din kælder 🙂

Jeg har samlet nogle links til hvad Minimalistisk går ud på og en masse gode råd med på vejen :

Hvis denne livs stil ikke er noget for dig ,så kan du Boxit og på den måde blive minimalistisk ( og jeg er ikke sponseret af Boxit)
Ses i morgen og ha en dejlig dag 🙂

Skriv et svar