Søn flytter og se hans lejlighed #16

 Stuen
 Værelse 1
 Værelse 2
 Altan og bad
Køkken
Min søn på lige fyldt 21 år ,har fået en så dejlig lejlighed lige uden for KBH ,med S-togstation og bus og en masse butikker lige om hjørnet og mormor og storebror i samme bebyggelse ,og mor (mig) 10 min. væk ,så tror jeg han er dækket godt ind … Han glæder sig ,men er også usikker .. kender følelsen da jeg flytte hjemmefra ,men da var jeg lige fyldt 19 år ..
Det er en lejebolig ,med en husleje på ca 5400 kr ,det er ikke dyrt .. han får en lejer ,en kammerat fra hans gym. tid …

Så er der lige mig ,og hvordan jeg har det som mor … Jeg er super glad på hans vejne ,MEN mit hjerte gør ondt og jeg prøver at skjule det, men jeg ved også at jeg kommer over det ,at ikke skulle se ham hver dag … nå ,men jeg er et pyllerhovede .. bliver en af de mødre der ringer hver dag hehe
Men han er flyve klar og vil vokse med opgaven.
Så mangler jeg bare 3 børn, der en dag flytter 🙂
Ses i morgen 🙂

4 comments / Add your comment below

  1. Kære Louise …. ja det er en skøn lejlighed min søn har fået og han er så glad for den 🙂 jeg savner ham hehe

  2. Ja ikke let når ældste flytter. Min ældste søn flyttede og endda til udlandet for knap 2 år siden. Han er nu tilbage og efter 1 måned flyttede han i lejlighed. Heller ikke let he he. Dejlig lejlighed og skønt at familien er så tæt på.

  3. Kære Tina…. Tak og ja det er rart at bo tæt på hinanden så kan man bedre besøge og hjælpe …godt at høre for dig, at din søn er tilbage aldrig rart at de flytter for langt væk … men igen de skal jo leve deres liv 🙂

Skriv et svar