Farmor vs Mormor

Er der forskel på at være mormor og farmor !!!
Ja det mener jeg der er … forskellen er der når kvinden er gravid … en mor med en datter der er gravid føler sig tætter på datteren og derved barnebarnet … der er en farmor lidt ude, da hendes søn jo ikke forandret sig … men efter følgende er der ikke den store forskel og jeg håber at når lille Zoey en dag ikke bliver ammet mere, så kommer farmor og kysser og krammer og forkæler hende helt vildt og jeg håber, jeg komme til at passe hende når hendes forældre vil ha fri 🙂
ja jeg har leget lidt med billederne af den søde og smukke lille pige ..

4 comments / Add your comment below

 1. Kære June …. dejligt så har jeg ikke skudt helt ved siden af hehe der bør ikke være forskel når den først er ude 🙂

 2. Skønne billeder af den lille guldklump.
  Det er super dejligt at blive mormmor, har aldrig prøvet med farmor.
  Mine to døtre har hver to børn.

  Jeg tror også at det betyder meget hvor tæt man bor på hinanden.
  Min ældste datter bor kun 12 km væk og har altid set de to drenge hver uge ( 13 og 12 år)
  Den yngste bor i København med sine to piger,( 10 og 8 år.)
  Der er langt fra Viborg, Ses i Ferier, jul, påske osv.
  De første 5 år var der en farmor meget tæt på.

  Hilsen Bente.

 3. Kære Bente … takker 🙂 jeg tror det har stor betydning at man bor tæt på henanden især når børene er små derved ser man dem mere … min søn bor tæt ved mig 🙂

Skriv et svar