På de sociale medier

Hvis du ikke har set dette ,så lukker jeg bloggen ned give away i blog land …

Hvorfor … jo der er mange grunde til dette … jeg har ikke tiden mere og jeg er kørt træt …
der er færre give away blandt blogger ,mange køre give away på instagram og jeg syntes ikke IG er en del af blog verden .. desuden skal jeg være farmor og jeg håber det vil tage meget af min tid .. jeg har desuden planer med min datter .. vi skal lave mor og datter sjov ,som kommer til at forgå på youtube ..
Men som sagt farvel og tak for de mange gode år på give away bloggen .

Og på instagram … hold da op den er en tids røver og jeg har droslet ned der … jeg har desværre slette mange på min liste og det er ok at de også slette mig .. jeg kan ikke følge med i så manges liv ,så jeg har skåret med i følger …jeg har tænkt længe over dette med slette følger ,måske de bliver ked af det eller sure … jeg selv bliver lidt ramt over at andre hopper fra så jeg er ked af at slette men jeg skal tænke mest på mig selv og jeg kan ikke gøre alle glade og jeg når ikke at se hvad de poster af billeder ej heller når jeg at skrive hilsner til dem …desuden er IG blevet rodet i deres billeder og jeg ser ikke alle oplæg ..

Facebook … der har jeg nu kun familie eller venner eller bekendte som jeg følger med i  +++ meget reklame !!! og alle de grupper jeg også følger og også her sletter ,for det tager for meget tid .. og jeg vil godt ha tid til andet …

Youtube … som før skrevet har jeg slået mig sammen med min datter og vi har noget på tegne bordet der omhandler youtube .. det er min datter der har et ønske og jeg hjælper hende … vi skal filme og vi har 10000 ideer der skal ud i verden 🙂 så det er nok her vi kommer til at tilbringe vores sommerferie …

Denne blog har været stille og jeg håber at der en dag kommer mere liv i den ..jeg har også skåret ned i blogs jeg følger … jeg fulgte over 1000 blogs og det er bare for mange ,så jeg gennemgår min list og jeg har tyndene ud i den .. jeg vil så gerne kunne læse alle og skrive en hilsen til alle ,men tiden er der bare ikke og desuden er mange blogger stoppede eller de har ikke postede indlæg i meget lang tid …

5 comments / Add your comment below

 1. Kære Helle – jeg håber du vender lidt tilbage på bloggen i fremtiden. Og held og lykke med projektet – jeg er ikke så meget til YouTube, desværre. Kh. Birgitte

 2. Kan godt forstå din beslutning om Giveaway-bloggen. Den kommer vi til at mangler, men på den anden side har du også ret i, at der er færre giveaways…

  Tillykke med kommende titel som farmor! Ja, man må prioritere, og her er det helt rigtigt at vælge familien først.

  Held og lykke til jeres You-Tube projekt! Min søn drømmer også om at bliver youtuber, det er vist der det sker lige nu :o)

  Håber ikke at du opgiver din blog helt, og at der kommer gang i den igen…

  Kh

 3. Kære Birgitte …. jeg håber da også jeg finder tiden til at lave lidt flere indlæg en dag 🙂 jeg ved at Youtube er stort for tiden især for de unge … kikker dine drenge ikke på youtube ?

 4. Kære Elena …. Takker jeg glæder mig meget til at møde mit første barnebarn smart 🙂 jeg ved at youtube er stort fortiden især for de unge .. hvad ønsker din søn at lave på youtube ?
  nej jeg opgiver ikke min blog det er min dagbog ud til verden 🙂

Skriv et svar