Vil I være med ….

Så har jeg tænkt lidt over, hvordan vi måske kan bliver mere synlige, dette er kun foreslag ..
Jeg kaster nu noget frem og så må I sige om det er hit eller skidt ..

Jeg ved, at alle os krea folk har et lager (stof – garn ) og det skal vi bruge, det ligger jo og samler støv og jeg er sikker på, at I købte det til et eller andet formål i tiders morgen ..

Så vi kunne have lave en måned, hvor vi laver fra lager … 
eller
Vi kunne også have en måned, hvor vi laver ting af rester vi har liggende ..
eller
Måske en måned, hvor vi har noget genbrug vi kan lave om på ….
eller
En del amerikanske og engelske blogger har kørt nogle indslag om at lave x antal kjoler på en måned  .. men det kunne også være strik eller hækle ting …
eller
At man laver x antal indlæg på en måned, der indreholder noget kreativt valgfrit..
eller
Vi kunne give hinanden små opgaver ala lav noget hvidt (kunne være en anden farve) til dig selv eller en anden ..
eller
En konkurrence imellem de blogger der deltager, og at læserne så var dommerne .. man vinder intet kun at vise, hvad man kan og alt er tilladt … det kan være kjoler – bluser – sko – bælter – bukser – ja alt ..

Det kunne være så meget andet … kun fantasien sætter grænser …

Det gælder om at gøre reklame på egen blog om andre blogger på ens blog, for vi har med garanti ikke de samme læser, på den måde når vi ud til mange … og hvis man er på IG eller facebook kan man også pippe lidt der ..

Men husk det er frivilligt, og man er kun med for sjovt, for det skal være sjovt og hyggeligt at blogge ..

Kom med jeres Ideer eller om det er noget der kan bruges … 

Man hopper kun på til det man orker og har lyst til ..

Jeg kan godt starte ud med noget ,og så håber nogle vil være med 🙂

Det kreative kan også være tegninger eller malerier eller andet … alle er velkommen 🙂

boldreel.blogspot.dk har lige givet mig nogle nye ideer ..
Boys month eller girls month ..
eller 
To-Do/Ta-Da ..

eller 
Hjemmelavet giveaways, hvis det er noget man har lyst til 🙂

24 comments / Add your comment below

 1. Det lyder spændende at følge med i. Altså hvad I kan finde på af ideer.
  Jeg selv må nok melde pas. Det der job-noget tager altså meget af ens dag 😉
  Tænkte at en måned kunne have 4/5 farver, altså en farve pr. uge den måned. En hel hvid måned kunne måske gå hen og blive lidt kedelig 😊

 2. Jeg er klart med på en omgang to-do/ta-da det kørte jævnligt før hen og synes det var ekstremt motiverende men de andre ideer er også gode – jeg er med 🙂

 3. Og ja! Vi skal have sparket gang i de hjemmelavede give aways igen! det var SÅ hyggeligt dengang der var den slags – fedt nok med lækre designer sager, men synes det andet er hyggeligere.

  Og hvad med en omgang byt en lap? eller bytte adventsgaver (hjemmelavede) det er jo snart for at man skal have gang i den slags igen 🙂

 4. Hm!! Jeg føler mig lidt udenfor. Jeg er madblogger… så også jeg må melde pas. Men jeg hænger på her i baggrunden… og kigger med 😀

 5. Jamen Pia.. hvis vi laver TO-do/Ta-da.. kan du da være med.. du kan da lave en todo-tada på ting du gerne vil forsøge at lave.. :o) Ta da må være opskrifterne så vi andre kan prøve det også :o)

  da jeg var med på todo/tada, så havde jeg et par kager med også.. og lidt have-tam tam.. :o)

 6. Sidste år havde jeg arrangeret link-party på min blog, med forskellige emner – min bedste diy, halloween, jul osv. Man behøver ikke at lave noget kreativt "til datoen", men blot vise (linke) et gammelt indlæg med noget, man er stolt af. Personligt synes jeg at der ligger stor potentiale i denne form for aktivitet, og det skaber god dynamik i Bloglandet, samt kan man opdage nye blogs og se noget spændende i de gamle.
  Desværre gik det i opløsning pga ret ringe deltagelse. På trods af at jeg har reklameret og også nogle andre bloggere reklameret for det, var det ca. de samme deltagere hver gang, samt færre deltagere fra gang til gang. Det kan jeg simpelt hen ikke forstå… I maj i år har jeg igen arrangeret link-party/online blogtræf, men det var ca den samme situation. der deltog stort set kun dem, jeg personligt inviterede til…
  Jeg er villig til at genoptage link-partys igen, men synes at der mangler opbakning…
  P.S. Også en mad-blog kan sagtens deltage i sådan en arrangement…

 7. Kære Superprinsessen …. dejligt at du syntes om ideen og jeg håber du er med på lidt krea på din blog sammen med os andre 🙂

 8. Kære Kari … det er ok hvis man ikke deltager så håber jeg da du kikker med 🙂 ja hvid er kedeligt og kun et eksempel 🙂

 9. Kære Karina .. dejligt du er med 🙂 og at du kommer med indspark vi tager en runde med det alt sammen om det så skal tage os et år eller 2 🙂

 10. Kære Pia … ej du må ikke føle dig udenfor …mad blogger kan sagtens være med husk vi alle laver mad og jeg ved mange krea blogger laver de flotteste kager og dejligt mad og det er ikke umuligt at vi kan lave noget kreativt ud i mad 🙂

 11. Kære Linda … du har så ret vi må da også have noget mad på banen/bloggen og som du skriver kan det sagtens være to-do/ta-da 🙂

 12. Kære Elena …. jeg syntes at dit link-party er og var en fin ting og hvis vi prøver at samle flere kreablogger også mad blogger så kan vi måske få flere med på legen … jeg tror der er blevet mindre kreablogger derfor det lave deltagelse og det er lidt trist med dem der så er tilbage vi må op på hesten og smide vores kreativiteter ud i blogland 🙂

 13. Boys/girls month udelukker lidt dem som ikke har af barn af pågældende køn som vi så ville køre den måned, så måske bedre en kidsmonth og mors måned, en Diy måned, kreativ indretning måske, genbrugsmåned, måske man kunne tænke lidt fremadrettet og lave et foreslag til en slags årsplan. November/december kalder jo fx på julesysler.. Og så skal man have gang i blogtræfs igen, det er simpelthen så hyggeligt..

 14. Jeg synes netop også, at linkpartyet var godt. Jeg fandt et par nye blogge ad den vej.
  Men som Elena selv skriver, så var det færre og færre, der deltog, og det var oftest de samme – lidt ærgerligt.

 15. Jeg vil helt sikkert gerne være med. Super initiativ. Jeg har egentlig bare forholdt mig enormt passivt og har konstateret, at der ikke rigtig sker noget i kreablogland. Jeg læser stadig med, men er enormt dårlig til selv at få lavet indlæg og til at kommentere på jer andres. Det er skisme ikke godt nok, så nu må jeg tage mig sammen og deltage aktivt. Det var så hyggeligt dengang der var liv og glade dage blandt kreafolket.

 16. Kære Irene … dejligt du er med det skal ikke handle om at skrive mange indlæg men at vi kan være kreative sammen på det plan man er på og få gang i kreativeteteren igen glæder mig til at se hvad du og de ander laver 🙂

Skriv et svar