På hospitalet

Daniel faldt ned af trappen. Seriøst ned.
Daniel har stort set slået hele kroppen ned af de 7 – 8 trin han faldt ned. Hudafskrabninger, blåmærker og blod ud af munden. Jeg måtte hjælpe ham op og over på sofaen. Helle ringe 1813 og efter kort samtale mente de der var bedst at sende en ambulance.
Da den kom frem var der 3 med den og jeg må sige det blev taget seriøst. Afsted til Herlev hospital.
Der blev vi taget godt imod. Efter kort tid kan lægen ikke lide de steder Daniel har ondt og der blev kaldt trauma.
Daniel bliver kørt ind på en anden stue, hvor de tager røntgen og flere scanninger.
På et tidspunkt var de 17 læger og sygeplejersker inde i trauma stuen hos Daniel.
De har gudskelov ikke fundet noget. Så nu venter vi på børnelægen. For få udskrevet ham. Han har det fint. Set bort fra han har ondt i hele kroppen.
Jeg vil også takke alle. Håber ikke jeg glemmer nogen.
Tak til 1813 for god service og et system der virker.
Tak til de 3 ambulance folk for god behandling og tiden de brugte til at forklare Daniel alt hvad de gjorde.
Tak til Herlev hospital for super service. Søde og smilende personale. Samtidig meget professionelt. Og ja de forklare også alt til ham.
forfatter her til denne tekst er Daniels far …
………………………..
Jeg var sammen med Daniel hele vejen og jeg følte mig i trykke hænder både med Daniel og med mig selv …
Nået helt anden jeg tog et billede hvor Daniel ligger på båren og ville poste det på instagram men lod vær … det var et billede der signaleret en dreng der var kommet  slemt til skade og jeg kunne ikke på det tidspunkt sige om det var alvorligt derfor postede jeg det ikke …. jeg har tænkt en del over det med at tage billeder især billeder der kan ramme og som ikke er særlige rare og lige i går der ville jeg være der for Daniel og ikke tænke instagram eller blog eller facebook indlæg men være der lige nu sammen med ham og heldigvis slap han billigt 🙂

8 comments / Add your comment below

  1. Kære Kari … Han var meget heldig det kunne være gået så galt men han har det bedre nu 🙂 Tak for tanke 🙂

Skriv et svar