Arven

Dette lå ved min hoved dør lørdag morgen ,en pose mønter udenlandske og gamle danske mønter ,sikkert ikke meget værd + en sedl ,hvor der var skrevet Arven .. jeg har ingen ide om ,hvad det drejer sig om ??? dette sker lørdag nat mellem kl 01 – 07 om morgen … da jeg her til aften kikker på facebook ser jeg ,at min onkel er død i samme tids rum nede i Australien ,så jeg undre mig endnu mere ,ikke at jeg tror de to ting har noget med hinanden at gør ,men det sker i samme tidsrum … det er sært … og gid arven havde været lidt større 🙂

8 comments / Add your comment below

  1. Wauw… jeg tror klipsen er ret meget værd, og måske den kantede der for oven til højre… 😉

    Spændende ellers. Husk at lade os vide hvad der lige skete der 🙂

    -K

  2. Kamille … klart jeg fortæller mere om dette når jeg ved noget mere 🙂 tror også klipsen er en del værd hehe

  3. Liv …. vi tænker om det er en joke eller ej vi ved det ikke men jeg fortæller når vi ved mere 🙂

Skriv et svar