De 120 ord

De 120 ord ,som vi bruger mest ,har jeg printet ud her gratisskole.dk
og hvorfor nu det … jo min søn som skal i 3 klasse kan ikke læse … grunde til dette, at han ikke læse, er måske en bid fra en flåt for nogle år siden og han fik en virus i hjerne og kom bagefter i sit sprog .. lige nu er han henvist til gentofte, på en afdeling der skal finde ,hvor slemt han er ramt …
men som det er nu ,så starter jeg i skolen sammen med ham i 3 klasse ,som hans hjælpelærer .. for han er en normal udviklet dreng og han kan alle ordlyde og kan stave alle ord, han kan bare ikke læse dem og da  der kun er 1 lærer til 25 børn, så er der ikke tid til kun ham og for at han kan blive i sin klasse ,så hjælper jeg ham til han kan læse og kan følge med i timen (grunden til jeg skal være der i timen på hans skole er at hvis han føler at han ikke kan magte det de skal lave så går han)… så jeg skal starte i 3 klasse efter sommer hehe
men lige nu øver vi disse kort, som er lamineret og klippet ud … alle mine børn kan læse .. jeg kan læse … min mand kan læse … så det er ikke ordblindhed han lider af det er testet …
Follow on Bloglovin

2 comments / Add your comment below

 1. Hejsa
  Det er en god plan du har gang i der.
  Vores søn var også længe om at komme i gang med at læse, han brugte for meget energi på at finde ud af om der stod eksempelvis den-der-det-dem.
  Jeg skrev derfor en masse af de ord ned som han stoppede ved i læsebogen, printede dem og han skulle så trække et antal ord hver dag for at lære at affotografere dem.
  Præcis som du har gjort her.
  Og allerbedst – det virkede og det virkede hurtigt…

  Så held og lykke med det.

  Hilsen Gitte

  P.s. Kom bare forbi din blog…

 2. hej Gitte

  dejligt at høre det virker for dig og vi knokler derud af og jeg tror også det vil lykkes en dag 🙂

  og tak for at du kikkede forbi min blog 🙂

  mvh helle

Skriv et svar