17 dec. 2017 Storytime del 15 #139

Chat på skibet … M/S Jubii …

Tror man skal være 35+ for at vide hvad jeg taler om ..

Men der sad jeg så i 1999 på min computer og med et modem der kostede kassen at ringe op på ,for at komme på nettet … men jeg ringede ikke 0059 mere .. computere var nu kommet ind i mit hjem … der sad jeg, enlig mor til 3 drenge og når de sov så sad mor her og chattet med det halve af Danmark … min veninde fra min tid i 0059 var også på skibet …

Hvad var så skibet …

Skibet lå på Jubii (det er der endnu) og der kom man så ind på forskellige chat rum .. man havde en profil med oplysninger og billede … et stort dating side …

Sommetider glemt jeg tid og sted og havde siddet og chattet natten lange der var altid nogle på det skib … hvis man ville møde nogle, så var der et værtshus i Kbh. . det hed Brooklyn og man kunne også mødes på et diskotek Laurits Betjent, de 2 steder lå ikke langt fra hinanden … og så var der de store fester de holdt og ikke mindst de private fester og private møder … hold da op jeg mødte mange .. af begge køn ..

I Jylland havde de også steder ,hvor de mødes … det skulle jeg da også lige prøve ,så jeg var tit i Jylland med chattene …det var 3 år med fest og farver …

En dag sad jeg i et chat rum og så nogle skrive noget og så gik der en sladder … en dame kaldt ”bipbip” var blevet forelskede i en anden chatter som hed ”dytdyt” han kom fra Jylland og hende fra Kbh. .. Hun var gift og havde 3 små børn … jeg kunne se ,at hendes mand også chatte lidt .. han var så ikke klag over ,hvad der foregik .. Sommetider hørte jeg lidt om dette ude i byen til forskellige fester … skal lige sige ,at mange blev skilt og gik fra hinanden de 2-3 år … ikke mig, jeg var glad single og hyggede mig 😊

En dag til en fest møder jeg ”bipbips” mand, han er til fest sammen med sin bror, som også chatter på skibet .. vi falder i snak og jeg syntes han er sød ,men jeg er ikke til gifte mænd … men han fortæller at han og kone er ved at gå fra hinanden, men stadig, han er gift … vi mødes en dag længe efter og falder igen i snak .. på det tidspunkt så er ”bipbip” og ”dytdyt” fundet sammen og hun er flyttet til Jylland og nu var de blevet skilt ..

Vi chattet lidt og ringer lidt til hinanden … Han var nu alene med 3 drenge, og jeg var alene med 3 drenge … og i 2002 i marts d. 22 var vi blevet kærester og 9 måneder senere var vi blevet forældre til en datter … og var flyttet sammen … senere fik vi en søn .. det gik stærk,

Kærester i 2002, datter i 2003, en søn i 2004 ,rækkehus i 2005 … Det gik bare så stærkt og vi er stadig sammen …

Henning og Helle i 2002

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar