13 dec. cyberbullying !!!! …. #135

 

Moralen der blev væk !!!!

Normalt er jeg et rart menneske, og jeg blander mig helst ikke i noget, før jeg kan mærke ,at her er det over mine grænser …

Jeg ser meget YouTube … eller jeg er afhængig .. der er så meget godt man kan se ,og så er der også noget lort, som jeg selvfølgelige bare kan gå forbi ,men sommetider ser jeg så det lort ,og så kommer jeg op i det røde felt især når det handler om børn under 18 år … børn under 18 år som sviner andre til ,som det passer dem, så bliver jeg sgu sur …

Prøv at google cyberbullying for det er et fænomen der breder sig i vildt hast … børn – unge – voksne ,der mener det er deres ret at svine andre til ,som det passer dem … Hvorfor ????

Jeg må sige, jeg ikke har den lyst til at svine andre til, måske mit liv funger …

Cyberbullying de må virkelig ha det dårligt og et lille selvværd   .. Og deres forældre har fejlet STORT …

Men i dag har jeg gjort noget, jeg normalt ikke gør .. Jeg har skrevet til en mor, hvis søn er en cyber bullying på YouTube … tror det bare blev for meget for mig … Og jeg skrev pænt, da jeg ikke vil være på samme niveau som hendes søn … Sønnen er 16 år, så det må da stadig være hans mor eller fars ansvar ,at sørge for at deres søn opføre sig pænt … 

Etik og Moral er begreber, der i bredeste forstand betegner synspunkter på, hvordan man bør opføre sig. Etik anvendes normalt om nogle filosofiske grundregler for ønskelig menneskelig adfærd.

Så fik jeg da lige lukkede lidt vrede ud 🙂

Written by

// Helle // Bagsværd // Fem børn //

Skriv et svar